Dla potomnych:
Giulia z 03/2017 ma już przycisk DNA bez mikrostyku od race (może to bardziej kwestia modelu?)
Konsola faktycznie siedzi mocno, bez łyżek do plastików bym się nie brał. Można ją wyjąć bez łamania, ale warto wymienić spinki.
Printable View
Dla potomnych:
Giulia z 03/2017 ma już przycisk DNA bez mikrostyku od race (może to bardziej kwestia modelu?)
Konsola faktycznie siedzi mocno, bez łyżek do plastików bym się nie brał. Można ją wyjąć bez łamania, ale warto wymienić spinki.
możliwe że to już będzie reguła, choć znając AR to zawsze mogą być od niej wyjątki:)
tak, blaszki spinek na sztorc się zakleszczają stąd i ciężko idzie i się łamią (bądź łamią się plastiki z konsoli jak się nieumiejętnie wyjmuje) - u mnie ASO 2 razy wyciągało, raz jak wymieniali źle działające pokrętło od radia, drugi raz jak wymieniali plastikową maskownicę wokół drążka którą przy pierwszym razie próbowali podważać i ją podziubali (po co czytać eLearna jak można rozbierać na pałę...). jak ja wyjmowałem do RACEa to okazało się że 2 spinek nie było już a 2 plastikowe języczki które w nie wchodzą były już przez ASO klejone, ale się odłamały... ehh ASO
Hahahaha....koledzy sa bardzo ambitni z tymi skomplikowanymi modifikacjami....ponad moja wiedze i ambicje.....a ja, widocznie wielka gapa, tymczsem zmagam sie z problemem jak tu wymienic tylna wycieraczke w 2017 Stelvio!!! Nie wiem jak to zrobic. Nie smiejcie sie...zobaczcie najpierw swoje Stelvio.....czy uda wam sie wyjac pioro bez wyjecia calego ramienia....ale jak?, albo celowego rozbicia tylnej szyby? hehehehe
W wersji z manualem wystarczy zmienić na CC ( niektóre wersję maja A8) i race mode też działa [emoji16]
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Czy ktoś próbował odpalać race mode (sam lub z pomocą Lio) na przełączniku chwilowym (nie przeskakuej tylko obraca się i wraca podświetlając kolejne opcje - to chyba zmiana w giuli 2018. Zakupiłem (w sumie to dostałem) takie coś w zestawie i zastanawiam się czy jest szansa, że może nie podświetli race, ale na niego przeskoczy?
Z tego co mówił Lio przełaczniki nie sa wzajemnie zamienne. jak Ci nie zadziała to chętnie odkupie ten co masz "chwilowy"
Ale on jest bez race - tylko z racji, że jest bistabilny zakładam, że komunikuje się po can z kompem i może przeskoczy na te opcje. Jest duża szansa, że nawet wiązkę ma inną. Sprawdzę pewnie dopiero mając w rękach taki z opcją race - nie chcę 3 razy rwać konsoli (tym bardziej, że mam teraz całą do podmiany).
Będę sprzedawał sporo części (m. in. właśnie kompletną konsolę) to wrzucę tu listę.
Skoro jest bez race to nie włączy race, ja mam race aktywowany ale nie wymieniłem przełącznika i ten oryginalny nie włącza trybu race