dzieki,chodzi o zawias ,to prosze moderatorow o przeniesienie do odpowiedniego dzialu.dziekuje
Printable View
dzieki,chodzi o zawias ,to prosze moderatorow o przeniesienie do odpowiedniego dzialu.dziekuje
Kolego [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] masz felgi 19" AEZ Steam graphite ?
Tak, nawet teraz będę sprowadzał pod Julkę.
Jak przejrzysz temat, to są fotki.
Jak coś pisz na rj@autopon.pl
Witam forumowiczów - jestem tutaj nowy. Czy ktoś przerabiał przejście w Stelvio na koła/opony w rozmiarze 19" z seryjnych 20" i chciałby podzielić się wrażeniami /?/
Jaka jest różnica w oprowadzeniu? czy faktycznie zauważalna? To co mnie urzekło w Stelvio to sposób prowadzenia w zakrętach - auto się nie przechyla - w porównaniu np. do Subaru Forestera XT to przepaść.
Myślę o zimówkach 19" ale nie chciałbym stracić tej precyzji z 20".
Zacytuję sam siebie z poprzedniej strony
Ja wiem, że ten drugi temat ma w nazwie "Giulia" (burdel z tagami w tym dziale jest na porządku dziennym), ale tamten temat będzie o wiele lepszym miejscem na pytania.
Podobne pytanie pojawiło się też tu: https://www.forum.alfaholicy.org/giu...e_stelvio.html
Dzięki. Do wątku Giulii faktycznie nie chciałem wparować z pytaniem o Stelvio - przejrzę.
Ten drugi wątek widziałem - przeczytałem - ale odpowiedzi na pytanie na razie nie
(oprócz ogólnych przemyśleń - podobne mam i ja, tylko doświadczenia brak)
I do mnie kilka dni temu dotarła przesyłka od [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] - bardzo dziękuję za profesjonalną i cierpliwą obsługę!
Koła z przeznaczeniem na przyszły sezon, ale mimo końcówki obecnego nie mogłem się powstrzymać i założyłem :)
Felgi GMP Drake 19 cali + Michelin PS4S
Ewidentnie przydałoby się trochę szerokości, ale nie jest najgorzej :)
Załącznik 273417 Załącznik 273418 Załącznik 273419 Załącznik 273420 Załącznik 273421 Załącznik 273422