no ja myślę... :) hehe
Ligar jakie to określenie?? same łobuzy.. brak słów!!
ps. ja czasem przyjeżdżam Bravo... chyba mogę??:P:P
po przeczytaniu wszystkich postów ja Wam napiszę tak: ja się pytam gdzie byli rodzice??!!
Printable View
ja wam powiem że Madzia się na nas wkur...ła ;) i już więcej nie przyjedzie... :(
a co do Łukasza i jego 155 to postaram się go namówić na kolejnego spota :D
nie znam takiej :)Cytat:
Napisał LIGAR
Oooo, a co za jedna??:) Niezły obciach...Cytat:
Napisał LIGAR
Teeeeeeeeeeee trzymam za słowo... specjalnie bedziesz zadupczał do Maca po zestawa dla mnie ;DCytat:
Napisał LIGAR
Swoją drogą to was NIE LUBIE!!! FOCH!!! TAKI Z PRZYTUPEM ;p
mrutyna ja tu życie prawie oddałam za bronienie Ronda Dywizjonu, a Ty się tak odwdzięczasz???:P
Nigdy więcej nie przyjade na spota! Koniec dnia dziecka...
Nooooo... to jak??? Widzimy się za 2 tygodnie??? :]
pewnie że się widzimy :D i chyba jednak będziemy musieli jechać do maca skoro Ligar obiecał Ci zestaw, najlepiej Happy Meal :D
a ja proponuje sobie podarować maca, bo parę takich spotów, i nam zawiasy w bellach będą wysiadać :(
LIGAR ty ale dla wszystkich na spocie to McD
---------- Post dodany o godzinie 18:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:38 ----------
dla kolegi co chce 166 jtd 2.4 zobacz link http://patola.otomoto.pl/alfa-romeo-...C11251991.html jak coś to mogę to zobaczyć.
dla ciebie to na jednej nodze :P
---------- Post dodany o godzinie 19:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:34 ----------
No to sie juz nie wykręcisz :P
---------- Post dodany o godzinie 19:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:36 ----------
wszystkim to moge postawić po faworku :P
zestaw wygrywa łiczabicza ( swoja droga mam dziwne skojarzenia z tym loginem/nazwa/nikiem ) :rolleyes: