Ja jak wracałem z pracy do domu to mówili w radiu że nad rybnikiem przeszła taka burza z gradobiciem wielkości piłem golfowych. Wjechałem na plac i auto do garażu - chwilę później już szalało. Auto całe ale dom zmasakrowany :(
Printable View
Ja jak wracałem z pracy do domu to mówili w radiu że nad rybnikiem przeszła taka burza z gradobiciem wielkości piłem golfowych. Wjechałem na plac i auto do garażu - chwilę później już szalało. Auto całe ale dom zmasakrowany :(
Ciao! Moja bella nie ucierpiała ale dach w garażu do wymiany :( Mam kolegów z pracy co naprawiają takie usterki .A ja też mogę się tym zająć bo jak by nie było znam się na lakierze itp. Ale z tego co wiem to już są kolejki do fachmanów .
Witam Wszystkich z Tychów i Okolic Jestem tutaj nowy od roku posiadam AR Giuliette Po zakuie Julki i wyjechaniu na Miasto zaraz zauwazyłem ze to nie tylko autko tylko cos wiecej zalogowałem sie na forum i chciałbym poznac fanatyków tych Najpiekniejszych Maszyn Powiedzcie Kiedy i gdzie sie spotykacie bo chetnie tez bym zawitał.
Ja póki co zostawiam to w takim stanie jaki jest. Będę miał nowoczesną Alfettę :)
Info dla kolegi pawlas109 - w Tychach jest mało spotów, zostaje śledzić Tyskie tematy, ewentualnie w czwartki na parking przy Go-Sport w Katowicach lub Sfera w Bielsku w piątki ;)
Parę stron wcześniej masz info na temat spotu w tychahch dnia 22 (szczegóły też są)
A propo gokartów - trzeba by na czasie rezerwowac tor (to jest sobota i pewnie będzie oblegany) z tego co wiem to przedpłaty robić nie trzeba, tylko na czas sie trzeba być i nr. rezerwacji przedstawić.
A o ktorej chcecie te gokarty 17? Moze troche pozniej, na 20 dam rade ;]
Oki Dzieki Koledzy A gdzie wy na ten tor idziecie tam na tereny przemysłowe? mozna tam wpasc tylko tak pogadac nie uczestniczyc w jezdzeniu Myslicie o jakies posiadowie czy cos?
Przydała by się powtórka w niedzielę nie koniecznie już z gokartami :) ale żeby gdzieś się przejechać tłumem alf ;)
Panowie mam pytanie u kogo podłączacie swoje Alfy w celu diagnostyki komputerowej ? chodzi mi ,żeby było jak najbliżej na fiacie podłączają ale za drogo chcą .