Już wiem. Polega to na tym, że można przenieść ubezpieczenie z jednego samochodu na drugi, na okres dwóch tygodni. Czyli trzeba mieć drugie auto...
Printable View
cos dla ciebie richi102!
Załącznik 30974Załącznik 30975Załącznik 30976Załącznik 30977
podejrzewam ze po takim czasie pujda za 150!
(jednak ciemno zielona!):cool:
i sa felgi pabloilola
Załącznik 30979
razem z atrapa i kierunkowskazem do 147 - 170e!
chyba je lykne jutro! (wtedy fele z czerwonej na sprzedaz!!;))
Dzięki czeste085 za fotki. Chyba je zawinę w czwartek. Mam takie małe "ale" i może ktoś mi pomoże. Widzę (foto 2) że fotele kierowcy nie mają poduszek, a u siebie mam. Chyba że jestem ślepy i ich nie widzę. Jak to zrobic żeby po odłączeniu swoich foteli i założeniu tych bez poduszek, nie podłączając kostek pozbyc się błędu poduszki i sprawic żeby się nie pojawiał. Drugie co mnie trochę boli to że te skóry jednak nie mają podłokietnika z przodu. Trochę ciężko się będzie przestawic. Jednak to wygodna rzecz. Ale to szczegół. Najgorsze to co zrobic z tymi poduszkami.
czester85 te fele w czerwonej Alfie masz Alfoskie? Na sygnaturze za dobrze nie widzę.
aha, 16' felgi alfy, na tyle oponki nie maja jeszcze nawet 1000km !!! przod jeszcze spokojnie do jazdy!
minusy-
tyl balon 55, przod 45
maly bump na tylnej feldze!
bylbys zainteresowany????:rolleyes:
wydaje mi sie ze fotele maja poduszki, jak bede bral te fele to lukne dla pewnosci!!
Pabloilala, Czester, Paweł... Chyba czas uzgodnić miejsce i czas spotkania przed Irish Fest. of speed. Na razie jest jedna propozycja miejsca. Żeby dotrzeć do Patrickswell przed 9:30 powinniśmy z tego miejsca wyjechać najpóźniej 9:15. Dla pewności proponuje jeszcze przed weekendem wymienić się na PW numerami tel, żeby w razie czego się nie pogubić. Jeśli macie jakieś inne/lepsze propozycję, to zapraszam do dyskusji :)
Pewnie że bym je łykną, tylko jedno ale!! Cena i gdybym kupił te fotele to czy byś mi te felgi przetrzymał z max dwa tygodnie, bo brak będzie funduszy żeby kupic je na szybko?
Jak kupisz nowe fele to podeślij mi tych fotki i cenę. I możesz od tych ze szrotu zabrac śruby, bo ja mam w tym momencie stalówki i od nich śruby mogą nie pasowac, a jak kupię twoje to zaoszczędzi to problemu!
hey, o 9,15 wyjezdzaja alfy z Patrickswell.
czy komus pasuje Nenagh o 8.00??
spokojnie do nich dojedziemy, jeszcze furki obejrzymy!!;)
---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
richi102 niema problemu z felami, z alfisty nie zdzieram!