Zamówionych jest na chwilę obecną 471szt, a zapłaconych (pieniądze na koncie) około 180szt, ale myślę że do końca tygodnia lista zmieni kolor na zielony :)
Printable View
Zamówionych jest na chwilę obecną 471szt, a zapłaconych (pieniądze na koncie) około 180szt, ale myślę że do końca tygodnia lista zmieni kolor na zielony :)
Zapłacone. Ja także apeluję o pośpiech, bo im szybciej przelejemy kase na konto tym szybciej dostaniemy zawieszki :D
Cos zmalało zainteresowanie zapachami. Jagiel uaktualnij liste kto wpałcił kase. Brakuje jeszcze tylko pare sztuk i 500 peknie.
ja jutro wysylam kase nie mialem chwili zeby wbic na kompa jutro od rana pojdzie przelew:)
Jeszcze..... tylko 5 i będzie 500 :) Pytanie brzmi tylko czy wszyscu wpłacą ci się zapisali. Najgorsze, że niektórzy się ociągają a my musimy czekać!
parę godzin temu poszła kaska za 25 sztuk :)
Jest już dawno 500, tylko muszę coś uzgodnić z Flatem, a jego jak na złość nie ma :P
co to znaczy ze jestem na liscie rezerwowej ?
to, że nie załapałes sie do pierwszego składu:) Jagiel juz to wczesniej wyjasnił. Może znów cos ciekawego napisze i zaaktualizuje liste, co by wiecej zielonego na niej było.
coraz więcej zielonego na tablicy :D moze juz niedługo powąchamy ... :)