Ja też! Ja też!
Printable View
PUK PUK!!!!! flatbeet otrzezwiałes już???? mamy styczeń A.D 2012 :) bierz sie do roboty :P
A ja szukam dywaników dedykowanych do 164 Q4 prosze o i nfo ile i jak beda wygladały koszty...
no właśnie dziś napisałem maila do producenta żeby odświeżyć temat i upewnić się że mogę ruszać z kolejną edycją :) musze się też dowiedzieć jakie modele są w ofercie bo wiem że parę osób się swego czasu oferowało że podeśle szablony z papieru wykonane na bazie oryginalnych dywaników tak by poszerzyć ofertę ale w końcu nie wiem czy wszyscy podesłali tak jak obiecali.. dywanik od GT chyba trafił do producenta ale wiem że też ktoś od 164ki i Giulietty miał wysłać na wzór ale czy to zrobił to nie wiem. dlatego jutro mam nadzieję dostanę odpowiedź i ruszamy z tematem :)
Rafał, jeśli się okaże że producent nie ma dywaników do 164 to jeśli Ty posiadasz takowe i możesz odrysować szablon z papieru i go przesłać producentowi to ten wtedy taki dywanik przygotuje a Ty swój otrzymasz w cenie promocyjnej :) Ale najpierw muszę się dowiedzieć czy już ktoś inny przypadkiem nie wysłał takiego dywaniku
Z dywanikami do anglików dalej będzie problem bo nie ma skąd wziąć szablonu :/
hmmmm a co z moim dywanikiem?? :)
Witam Ja bym się pisał na Premium do 147
A tak dla ciekawych oryginaly do 166 20 zł drozejj http://allegro.pl/dywaniki-welurowe-...989332615.html :)
Dziś po południu ruszamy z kolejnymi zapisami, mam już wszystkie informacje od producenta i muszę tylko przygotować temat :)
Dodam że w ofercie pojawią się dywaniki do bagażnika