-
Znajomi z Wawy mają do sprzedania 1.3 jtdm, auto w ich użytkowaniu od ok. 2 lat. Było przywiezione uszkodzone chyba z Francji i mają zdjęcia sprzed kolizji. Chcą kupić coś mocniejszego i wiekszego.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yOcZf.html
-
Witam,
nie zakładam nowego tematu bo po co. Szukam czerwonej mito dla żonki, silnik bez turbo.
Ogladałem dzisiaj takie coś:
Nie mogę wstawić linka więc: w google trzeba wpisać : otomoto 6020398870
Pojawi się mito z miejscowości Kłaj, 2009, czerwone
Wygląda ładnie, ale nie jestem znawcą, może coś Wam się rzuci w oczy ze zdjęć.
Nie wziąłem miernika, więc nie wiem gdzie malowana, ale:
podłużnice w oryginale, śruby bez oznak ruszania,
wszystkie szyby z tego samego rocznika,
silnik suchy i brudny - nie czyszczony.
hamulce - wszystkie do wymiany
rozrzad - też do wymiany
silnik pracuje równo i cicho.
Na rancie maski purchel, od dołu widać rozłażącą się blachę, korozja wyłazi.
-
Baaardzo długo już stoi, widziałem to ogłoszenie ponad pół roku temu, gdy szukałem Mito dla mojej żony.
Samego auta nie oglądałem, bo po przejechaniu się wolnossącym stwierdziłem, że w grę wchodzi tylko TB.
-
-
Jestem z Kłaja. Mogę zapytać miejscowego mechanika czy coś wie o aucie albo właścicielu ;)
-
To jest sprowadzona alfa, a ten sprzedawca jest dokładnie z Targowiska, ale dzięki!
-
A to być może znajomy znajomego...Bądź czujny ;)
-
wersja bieda i silnik bez turbo więc pewnie dlatego długo stoi. kłamie w ogłoszeniu, nie ma czujnika zmierzchu, deszczu nie mogę się dopatrzeć ale pewnie też brak. Handlarz ściemniacz
-
Dzięki, za czujne OKO.
Tak to jest wersja Bida, bez Turbawki, ale te samochody, takie golasy po tyle chodzą... ale z tego co widzę, to sami handlarze.
W międzyczasie ogladałem czarną mito w Kocmyrzowie (autokomis) - cała malowana, no bez dachu....
-
To nie jest wersja bieda. To jest wersja Distinctive z jednym dodatkiem (jak na rynek polski): regulacja lędźwiowa fotela kierowcy. Świetna tapicerka i wygodne fotele. Z ważnych rzeczy brakuje blue&me. Można wymienić radio na 2din z Android Auto za ok 2000 zł i sprawa rozwiązana.