dobra o numeracji jeszcze pogadamy bo Twój sposób Izane też nie jest taki zły :) wstępna rezerwacja z listy a jak nie wpłacił to potem będziemy uzupełniać wolne miejsca. w sumie będzie na to czas bo aż 12 tygodni :D
Printable View
dobra o numeracji jeszcze pogadamy bo Twój sposób Izane też nie jest taki zły :) wstępna rezerwacja z listy a jak nie wpłacił to potem będziemy uzupełniać wolne miejsca. w sumie będzie na to czas bo aż 12 tygodni :D
Masz rację, ale myślę że mogłbyś (dla naszego zadowolenia i wdzięczności) przyjąć numeracje wg listy a na koniec wpłat ewentulanie podać jakie nr są wolne i kto musi numer zmienić... Chyba byłoby mniej pracy niż w Twojej propozycji... Jak to planujesz zrobić?
Wyślesz np do mnie PW że teraz mogę wybierać z nr takich i takich,
potem czekasz aż odpiszę,
wysyłasz do następnej osoby w kolejce pozostałe wolne
czekasz aż Ona odpisze...
Mimo wszystko ponawiam prośbę o numeracje wg listy...
heh Izane podał podobny sposób :) ale szybciej pisał...
Czy to sprawa życia i śmierci! NIE, ale w jakiś sposób podnosi prestiż gadzetu ;)
Odpisałeś że zgoda, więc DZIEKUJEMY!!!!
wg mnie Izane ma rację co do sposobu o numerki :) ja np. chciałbym mieć numer 7, ale wcześniej kolega zarezerwował 7 więc jeżeli zapisy jutro bd to jutro wpłacam kase i mu podpierniczę numerek :D a to nie o to chodzi :) no i wg. mnie wygodniej dla Ciebie będzie ogarnąć to wszystko, ale to oczywiście od Ciebie zależy i przede wszystkim ważne jest, żeby te zegarki dotarły :D hihi :D pozdrawiam :)
20 zł to jest normalny koszt przesyłki.
A co z danymi do przelewu? Przepraszam, jeśli coś przeoczyłem.
nie będę chyba mógł spać w nocy z tego czekania :D
Pierwsze numerki powinny być z góry zarezerwowane dla osób "zadłużonych" w temacie :D
No ja tak poważnie bym chciał numerek który wybrałem :P życia i śmierci sprawa to nie jest.. ale każdy lubi jakąś cyfrę :D więc skoro udało się wpisać bo się było zainteresowanym to dlaczego karać i robić innaczej?
Czekam na temat i wpłacam kase :D
EDIT:
Zapomniałem o kurierze.. że mi pasuje.. wolę ubezpieczoną paczkę niż potem szukać gdzie na poczcie utknęła paczka..