To wcale nie było dla Ciebie. :)
Wiem , że masz sokole oko. :)
Jutro spotkanie o 19.00 czerwona torebka oby było nas tyle jak na fotkach lub więcej.:D
Printable View
Panowie muszę niestety odwołać swoje przybycie, wypadła mi trasa na Śląsk :/
Szkoda bo było by nas więcej a tak to zapowiedzieli się :
1. Ja
2. Andrzej
3. konrad.klich2
4.janusz
Wpadlibyście w piatek na 19.30 do Rzeszowa w koncu. To raptem 20 min jazdy. ;)
Muszę zdobyć taki próg spowalniajacy
https://www.youtube.com/watch?v=fXW1xSqruzU
przyznawać się kto wczoraj pucował 159 rde 02... na myjni na sandomierskiej około 17.25? :> i znowu Andrzej widziany w pustyni, nawet 2 razy dzisiaj między 17.25, a 17.40 :)
Czy jest to nadal aktualne to spotkanie bo nie wiem czy sie spieszyc'
Sorry chłopaki ze mnie niema ale dzisiaj od 6 rano byłem w trasie, dopiero wróciłem do domu.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
bylem o 18:55, nikogo nie bylo, poczekal pare minut i odjechalem
A ja pozdrawiam kierownika alfy GT widzianej w Zawierzbiu kolo Wisniewskiego o 16;25;)
Włodziu przeciez zartuje. Wiesz, ze Cie lubie:D
Czarny pije wino Bieszczady:-P
Ja chciałem przyjechać, ale miałem ponad 600 km za kierownica zrobione a żonie i tak się dosyć naraziłem.
Dzisiaj przyjedzie ktoś pod Torebkę na 19?
Łukasz Pozdrawiam-widzialem Cie w kosciele i jak wsiadales do łopla:D
W najblizszą sobotę startujemy o 13.00 z MOPu Bratkowice na zlot w Bochni. Czy ktoś chce dołączyć po drodze ? Czy w ogóle ktoś od Was się tam wybiera ?
bo mnie przyblokowal jakis sejkacz i nie dalem rady za Toba stanac. Stalem tam calkiem z tylu
Witam wszystkich forumowiczów z okolic Dębicy.Od niedawna jestem świeżym posiadaczem AR i mam nadzieję że mnie przygarniecie do waszego grona Alfaholików.
Pozdrawiam .
Łukasz.
aha czyli to Twoja byla Łukaszku?Czyli juz opchnieta,a nowa juz jest?Kiedy ja nam pokazasz?
kto dzisiaj jechał czarna 159 SW około 17.15 obwodnicą Dębicy? :>
w ktora strone bo widzialem tez w tych godz. jedna z relingami ale gdzies w podgrodziu
Hej Danone nie mogę skojarzyć GT w Żyrakowie
Planujemy co na tą niedziele? Trzeba się w końcu zebrać zanim się wiosna skonczy;-)
Andrzej co Ty tak krążysz po tej Pustyni?! dzisiaj widziałem Cię chyba ze 3 razy :D ostatnio często Cię widuję w Pustynii i Kozłowie :)
Wybiera się ktoś jutro do Bochni ?
Ja jestem jeszcze nie zdecydowany
ja bym sie wybral ale sila wyzsza nie pozwala. Na ktora ten spot? Pogode bedziecie mieli wpsaniala wrecz wymarzona na spota :-)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/03/385.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
no no bylo Was troszku:D.Ile dokladnie alf?