szkoda,że mi się nie udało :/ ale błagam Was, ZLITUJCIE SIĘ - róbcie spoty w dobrej lokalizacji :D
Printable View
szkoda,że mi się nie udało :/ ale błagam Was, ZLITUJCIE SIĘ - róbcie spoty w dobrej lokalizacji :D
Przez pomyłkę zaparkował nie tu gdzie trzeba :D
Zaraz się przestawił, ale fakt nie przeszedl obok ja jakiś "ciul" ;)
tak btw, kto administruje warszaqwskich alfaholków na FB ? bo chciałbym dołączyć do grupy o ile można of course :)
Eee, to myślałem że coś ciekawego się działo. :D
Co z grillem w Dębe, Jaso?
Prośba już była wysłana Krzysiek B..... :)
Dzieki :)
Moje foty ze spotu ----> https://plus.google.com/photos/10932...88425881905297
A ja jak zawsze żałuję że mnie nie było:(będę musial uczycv się hiszpańskiego bo widzę na tym forum ostatnio tylko taki język w użyciu; )jak tam Piter Brerka? Ktoś się znalazł:)
Nie Andrju nikt na razie - spokojnie, bierz się za język bo kolejne spoty będą po Hiszpańsku nie ma lipy, ja kupiłem zestaw SITA z okularami i słuchawkami i jadę aż się zwoje gotują
Moje foty --> LINK
Halo Halo!
Czyja to WB4019H ?
Mam sprawę
To na priv.
Shorty jak juz maly cie wysledzil to już gruba sprawa jest:) iv tak maly777 na spotach pojaw sie wkoncu chłopaku swoja niunia bo jestem ciekaw i nie v tylko ja co tam przy niej jeszcze zrobiłeś:)
Jest jeszcze parę pierdół do zrobienia więc jeszcze nie :)
Maly ty to jesteś:) chyba prawdziwego potwora robisz:) ale oki poczekamy z prezentacją:) a jeszcze pytanie masz już hamowanie?
Hamownie to ja mam od prawie roku :) Tylko lokalu nie miałem. Ale już się ruszyło.
Wiec super trzeba będzie się wybrać do ciebie aby sprawdzić ile kucykow uciekło na pole:) i oczywiście aby dodac kilka kilkadziesiąt do stajni;)
halo halo,podrzucam - czy gdzies się wieczorkiem wybieramy? :) temat wrzucony w watku spotowym także na fb. Czy chetnych brak?
póki co ja, Zmianowy i moze toffik po robocie jestesmy chętni - a reszta? wybór miejscówy pozostawiam "nocnym chadzaczom po wawie" :D
Widzę że spore zainteresowanie dzisiejszym wyjściem ¿ ;-)
Bym się wybrał, ale mam imprezę w domu. :D
A w przyszłym tygodniu nie mam ostatnich zajęć, także ruszę sobie o 15, jak się zepnę to może nawet na 19 pod Narodowy z Gdyni się wyrobię. ;)
Ja odpadam z wyjscia lub ewentualnie jak dobjecie do mnie i znajomych do city24 :P
Ja gdzies wychodze, ale ze tez sie nie znam wiec ide za tlumem. Jak chcecie, to mogę później napisać dokąd ;)
Abstynenci :P
Ja tez z miłą chęcią bym poszedł. ...ale..... na mazurach musze siedziec:)ostatni raz w tym sezonie; łódź zwodowana i powrót do wawy.. bo noce nie zaciekawe juz są z temperatura 0;-)
Dodano po 3 minutes:
Załącznik 147094[/IMG]jak by co zapraszam do mnie:) jest ciepło, )
Coś słabo z chętnym :-[
Tofik jak tam pijecie gdzieś; )?w następnym sezonie tak jak mówiłem spoty u mnie nad jeziorem:)
Wyrwalem się wcześniej z roboty, dzwonię do Majki a ona że chętnych brak, to obrałem kurs na swoje osiedle, wstąpiłem do Łukasza na małe co nieco i tak się skończyły sobotnie balety :-\
Wloska organizacja :P Trzeba ustalic z gory termin i miejsce. Bo tak to bedziemy do Nowego Roku sie wybierac. A teraz Salute ;-) %%%
Sent from my Nokia Lumia 925
using Tapatalk
Tak jak zawsze tofiki i lukasz i picie:) ja jestem za ja jak będę blizej;) zmianowy pijaku ty od 0%jak Juz będę to ty pierwszy pijesz bez popity:)
uwaga uwaga! spot niedzielny dziś o 15ej przed wejsciem na wystawę pięknie pomalowanych BMW na dziedzińcu Zamku Ujazdowskiego! wprawdzie dzis znowu biega Warszawa,wiec ruszamy nie alfami, a autobusami! ktos sie przyłącza? :D
Bierzcie jajka i farbę :P:P:P
Zawsze mi jakoś do Stodoły nie po drodze :P
Pięknie Lukasz się bawcie na pewno z Tofikiem takie impry ;)
A kaj sia widzim we czwartyk ?
Pewnie CH Gocław