Tym razem ja mogę więc jestem otwarty na propozycję. Może spot w przyszły weekend ? Albo za dwa tyg jak Yago wróci ?
Printable View
Może być przyszły week. bo podejrzewam że będzie to ostatni wolny w tym roku ;)
alfiści z konina mam pytanie - odebralem auto z warsztatu i niestety chyba długo był aku odłączony bo radio pisze komunikat code. Jak sie domyslacie kodu w dokumentach nie ma - kupowałem w komisie więc sie tez wiele nie dowiedziałem. Czy ktos w koninie może pomóc? Czytałem, że jest też jakies zabezpieczenie w kluczyku, że niby 30 minut w stacyjce i radio wraca do życia ale nie wiem czy to prawda.
już wszystko OK - radio rozkodowane - internet jest cudowny !!!!
Ktoś chętny na klubowe kubeczki...? :) http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html zimowymi wieczorami zawsze można w nich pić grzańca i wspominać zloty i spoty :P albo raczej wzloty i upadki po klubowych libacjach :) Dawajcie znać na PW żeby nie zaśmiecać tematu i zamówie wspólnie i wtedy będzie jedna przesyłka :) a spot jak najbardziej, tylko kiedy? w ten weekend może być ciężko, Wonski jedziesz na Lech - Pogoń? dawaj znać bo znów niezła wyjazdowa ekipka się kręci :)
Tu masz wszystko
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
21 zł
za sztukę + koszt wysyłki
Koszty wysyłki
1-2 szt.
- przesyłka kurierska (DPD): 16 PLN
3-4 szt.
- przesyłka kurierska (DPD): 17 PLN
od 5 szt.
- przesyłka kurierska (DPD): 19 PLN
pirat mi lykaj 2 kubki:)
To co, może w piątek jakaś alkoholizacja ? Tylko miejscówkę trzeba ustalić, bo nadciągnęło załamanie pogody.
http://www.facebook.com/groups/382322781837572/ - Zapraszam :)
- - - Updated - - -
Co z tym spotem ? Organizujemy się ?
Sobota 22.09.12
1. Xofer
2... ?
ja bym łyknął 2 kubki, jestem tu nowy, nie wiem gdzie i komu płacic -podpowiedzcie. Tylko po co bulic 16 pln kurierowi za kubek.
Kleczew, Mikorzyn i okolica możecie razem na mojej umowie DPD zamówic do 30-35 kubków w paczce za jedyne 15 pln i odbierzecie po drodze u mnie w Ślesinie w biurze.
To taka propozycja jakby ktoś chcial 16 pln zaoszczędzić.
Ja jestem za, tylko gdzie i kiedy ?
Sobota 22.09.12
1. Xofer
2. Piracik
3.wonski
Może być w Kleczewie. Zapraszamy kolegę hevea - zobaczymy jego belle i się poznamy :)
Tweet, a Ty się zaszyłeś ? Więc sobota godzina 17.00
moze jakiaś popijawa jak ja bede?? czy już o mnie zapomnieliście??
no niestety u mnie wyjazd służbowy, ale mam nadzieje, że bella troche u mnie zagości i będzie okazja pospotowac ;-) w sumie to bym sie chciał spotkac bo mam kilka technicznych pytanek w temacie belli - są chyba jacyś właścicele "stopięćdziesiątekszóstek" w waszym klubie ;-)?
Nie mogę obiecać, że będę ale jak da radę to wpadnę
dzieje się to że musze mieć ekonomiczniejsze auto żeby do pracy jeździć, są dwie opcje sprzedać 166 i kupić jakiegoś rozsądnego kompakta albo kupić drugie auto typy CC/SC i mieć na dojazdy do pracy a Alfa w garażu czaka la by na lepsze czasy. Sam nie wiem co zrobic mam mieszane uczucia
Yago masz jedną z najładniejszych Alf w naszym klubie i kto nas będzie woził do ślubu co??? :P zostaw ją sobie i kupuj coś ekonomicznego tak jak wyżej wszyscy piszą! no albo 156 crosswagona :) Jesteśmy z Tobą i mam nadzieje że podejmiesz dobrą decyzje :) to tyle, aha a tak w ogóle to kiedy pijemy ? :P
kto jeździ wiśniowa alfą w Golinie mijałem ostatnio i migałem ale kolega zapatrzony był
to pozdrowienia ;)
hahah a jak :D atrakcje muszą być :p chodziło mi o to żeby Yago nam się nie rozstawał z marką i niech wybierze wersje optymalną, czyli mało pali i wózek dla Igorka się zawsze zmieści. Mi piątek też pasuje co do meetingu....
A reszta nafciarzy jak ?
Mi piątek również. W weekend szkoła.
Więc gdzie i o której ?