Widziałem w tv ten odcinek turbo kamery. Mnie chodziło o przykład alfy:)
Printable View
Widziałem w tv ten odcinek turbo kamery. Mnie chodziło o przykład alfy:)
Widzimy się dzisiaj?
Jak zdaze to si epojawie :)
ja odpadam
Jak niema chętnych to samemu nie będę marznąć.
No i bym sobie dojechal, dopiero do domu wrocilem ;/
ayem, takie korki?:) czy praca?
Praca, korkow nie ma zadnych - o dziwo. Moze poza tymi miejscami gdzie jada 3 auta ale tak ze i tak robi sie korek.
No tak, wszystkie samochody na parkingach przed marketami. Mania zakupów!
O dziwo, pojechalem do Almy po drodze to bylo dosc pusto, ale tam trudno o prezent dla malych szkodnikow :)
W almie chyba nie mają promocyjnych karpi, tak bardzo pożądanych w naszym kraju.
a ja bylem wczoraj i faktycznie nikt się nie pojawił więcej..
Mam takie pytanie kiedy jest jakis najblizszy spot w krakowie? moze i za bym przyjechal bo jeszcze nigdy nie bylem a mam teraz wolnego duzo.
Tak jak kolega wyżej też może bym się wybrał?;) I co ile jest spot?
Jakby co to mozemy nawet razem jechac na ten spot.
można by zrobić 29.12 :) jacyś chętni??:D:D
Ja moge dać znać najwcześniej, dzien przed spotem, czy przyjadę...o ile będzie spot;)
Sebo...spoko;)
Mnie 29 nie bedzie :/
może lepiej po nowym roku zrobic ? :)
Może rzeczywiście przełożyć na pózniejszy termin, żeby wiecej osób dało radę;)
nooo, wydaje sie to dobrym pomyslem :)
stanowczo widzimy w 2011 ;]
Spotkanie w 2011, nawet tak lepiej brzmi:)
a moze ktos mialby ochote troche pobawic sie na sniegu... ?? taka niby szkola jazdy po alfowemu :) ja chetnie podszkoliłbym swoje umiejetnosci.. Akurat sie sklada tak ze L4 w tym tygodniu na mnie czeka, takze chetnie bym sie wybral na jakies brykanie:D
problem w tym ze sniegu brakuje....
Ja tam jestem otwarty na wszelkie inicjatywy bo kraków ostatnio kuleje :/ Pitter zrobił byś jakiegoś dużego spota w krakowie !! Moge Ci nawet w tym pomóc :)
a na lotnisku przy bora tez brak sniegu ?? ja myslalem zeby tam moze na bocznym pasie w strone muzeum lotnictwa (dobry stan nawierzchni)jakies pacholki porozstawiac i ogień. :)
tydzien temu latałem po Decathlonie przy alei pokoju - fajna warstwa sniegu, ciasne zakrety i nikogo oprocz mnie i znajomych
Piotrek R. i Piotrek L. zajmijcie się organizacją tegoż spotu bo się zdenerwuję i tyle będzie :)
czyli spot cykliczny jest 05.01?? :)
kolejny sie żeni :D
No to mamy juz pozamiatane :P
kto się żeni?? kto chce popełnić taki błąd??
Oj to przepadł. Jakaś plaga czy co?
;) gdzie śmigasz?
.."Do czech to ja mam za darmo.." :D W jakim biurze pracujesz?
ja myśle, że przenieśmy się do hyde parku :D bo polecą warny
Hej,
Wiadomo coś z tymi cyklicznymi spotkami? Z chęcią wyskoczyłbym i poznał ludzi z okolicy.
Jest ustalony jakiś konkretny termin?