pokaż końcówkę :P
Printable View
pokaż końcówkę :P
tak tak, pokaz koncoweczke:P
:D a chyba nawet dokładnie tą :D http://allegro.pl/koncowka-tlumika-p...226279912.html, kupywałem w falmocie na bielskiej :D
kur... sam szukalem takiej dwururki i znalezc w normalnej cenie nie moglem no i zalozylem zwykla:/
też trzy dyszki dałeś ? :P
Nie no ja za swoja pojedyńcza dałem dyszkie:)
ja muszę sobie coś znaleźć... bo ostatnio miałem brać się za znaczek, ale skończyło się na tym, że pomalowałem tłumik na czarny mat :DDD
więc mała przeróbka dziś quiz w stylu znajdź różnice :d
Załącznik 95420Załącznik 95421Załącznik 95422Załącznik 95423
ver 1a :D niedługa ver 1b :D
Musze sprzedać trochę części bo mam całą kupę i mi zawala:P
Kompletna głowica wraz z wałkami zaworami itp itd wraz z sprawnym wariatorem:)
Sprężarka klimatyzacji
Kolektor wydechowy
listwa z wtryskami paliwa
i jakieś inne barachło, chyba muszę jeszcze raz spojrzeć i spisać co to jest:)
Sasza, a Ty nie pracowałeś może kiedys w punkcie Play w Empiku, w Auchanie???:P
Sasza ile za klime ? bo mi coś się dzieje z klima :|
150-200 zł, ale myślę, że możemy się dogadać
Pracowałem kiedyś w Play lata świetlne temu:)
Czyli jednak pamięć mnie jeszcze nie zawiodła:D Pracowałem tam przez kilka dni:D
No ja troszkę dłużej:P
no nie wątpię:P pracowałem tam w "ochronie" Empiku, zaliczyłem chyba 3-4 dniówki i podziękowałem:D
jeeeeeeeeeeee dotarły drzwi :D 200 zl :D i w kolorze jak nówka funfel. Kolejna zwała pękł mi klosz od świateł :D
Ty to masz szczęście:D
OGIEŃ- drzwi założone w końcu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D, z Sebkiem spotkaliśmy dziś Saszę, przejeżdżał stuningowaną alfa :D na traka :D:D okazało się że ma robotę koło mojej haty, 5 metrów :D nawet robiłem tam w tym samym budynku :D:D:D
Roberto niunia odpłaca mi za miesiące zaniedbania :D:D, teraz jej już kasiory nie żałuje, lampy i tak miałem zmieniać :D:D:D:D:D jest okazja
---------------------------------------------------
wygraliście po PIWIE :D:D pasi :D czy nie :D oboje podaliście dobre różnice :D:D do zobaczyska :D
Lokers, bo o kobiety trzeba dbac:P a jak tam z ta pompa?
Robcio jak tylko poogarniam resztki dupereli u siebie to się zgadamy, no chyba że wcześniej zorganizujemy jakiegoś spota :D to wtedy będzie git :D, mi zostało nie dużo do roboty, z zewnątrz to tylko nadkole, siatka tam gdzie były halogeny i wpsowanie ładnych okrągłych halogenów lub świateł do jazdy dziennej, zaprawka na drzwiach od kierowcy jeszcze ale to w weekend będzie koleszka mi robił, no i w sumie myjonko konkretne :D bo się znów zakurzyła kochanie moje :D, jak to porobię biorę się za środek :D
PS.
Nic mi nie mów o kobietach i dbaniu mam ich 4 na chacie i jest ogień :D(2x kotki, Żona, Córka 9 miesięczna :D) już nie wspomnę o Alicji :D
No dobra spoko:D ja pewnie zbyt predko na spota nie podjade, bo w planach (jesli nic nie wypadnie przykrego) jest rozkrecanie w przyszlym tygodniu silnika w mojej, no i wtedy zacznie sie zabawa:D
To faktycznie jestes w mniejszości:D
założone dziś siateczki na miejsce halogenów wyszło kozacko nawet :D :D:D:D:D
Robert sprzedaj swoja i kup tą ;) znajomy sprzedaje ;)
http://allegro.pl/szybka-alfa-romeo-...254847121.html
Nie no Seba, fajna jest, ale jednak pozostalby ten niedosyt ze to nie ja zrobilem no i bez skory:( a po za tym juz mam zamowione graty do swojej:D a jak tylko skoncze sie bawic z nia to bede zbieral kase na jakas 156 po fl w TI albo moze nawet 159 wszystko zalezy od funduszy, ale jest realne:D
Z tych zdj na FB wyglada na to ze bede mial tak samo przerobiony silnik, tylko moze nie wyciagne go az na 240 KM:D, ale chetnie bym posluchal jak chodzi te 5 cylinderkow na tym wydechu:DSeba, w weekend bede w plocku, da rade umowic kolege na jakas jazde, moze cos podpowie przed modami, chcialbym ja obejzec:D
ja też wreszcie zrobiłem znaczek :D
z daleka wygląda dobrze, z bliska trochę gorzej
Załącznik 96049
Dziś zmieniłem olej w swojej lali, już nie wspomnę o walce z nadal powtarzającą się kwestią paska wielorowkowego, niestety panowie z pewnego warsztatu tak złożyli mi atko pewnego razu że wszystkie nowe części szlak trafił, napinacz skrzywiony pociął pasek ;/, na patencie poprawione ciekawe ile wytrzyma. Dziś lub jutro myju myju kochanie moje :D
Panowie interesuje mnie podłączenie jakiegoś tableta na stałe z programem diagnostycznym znacie coś :D
Lokers kupisz to http://allegro.pl/bezprzewodowy-elm-...230390424.html ściągasz oprogramowanie do telefonu z androidem i działa ;)
no właśnie też myślałem nad tym :D, mam tableta ale kurde nie ma blututa :D :D, będzie kasiora to się zamówi :D:D
Seba ja cię zamorduje :D:D:D:D:D:D zbyt dużo mi pomagasz a ja nie mam jak się odwdzięczyć :D:D:D:D:D przywieź mi chociaż znaczki to ci zrobię na pikobelo je :D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!
No i póki co jestem uziemiony na jakieś 2 tygodnie:(
Któż to jezdzi na ramkach ciemną 156 WP 82--F ? :d
Lichy ja to cię wczoraj albo przedwczoraj mijałem :D
no mi też gdzieś mignąłeś... w ogóle często Cię widzę, tylko w takich sytuacjach, że nie da się zamachać ani pyknąć światełkami :D
Panowie kto parkuję na Gałczyńskiego?? Czarna 156 sedan, 2.5?? Na świeżo założonych ramkach :D ???
Aha, i pzdr dla kierowcy 159 mijanego dzisiaj poza Płockiem w stronę Sierpca:)
Noooooooo właśnie ramki :D, muszę je ogarnąć :D ale chyba se sam ładne zrobię aerografem :D