z racvji tego iż nastąpił piekny dzień zwany Poniedziałkiem podciapna temat wyżej :D któż bydzie w tym tydniu ?
z racvji tego iż nastąpił piekny dzień zwany Poniedziałkiem podciapna temat wyżej :D któż bydzie w tym tydniu ?
Sądzę że powinienem być, chyba że wyskoczy mi jakaś nagła sytuacja związana z uczelnią :P
a kto bedzie w sobote u mnie w jaworznie ??? mnie nei bedzie na spocie bo mam jeszcze duzo spraw do dogrania ale moze ktos z was przyjedzie w sobote ??
kwachu jakbys sie nie wyrobil zeby dotrzec do mnie to ajdacho bedzie czekal na nas w kluczach kolo oklusza wiec mozesz sie z nim ustawic :D
Sluchaj powinienem sie wyrobic :) ale w razie czego bede sie z nim kontaktowal :)
A ja niestety nie będę u Ciebie w Jaworznie w sobote :( Przepraszam Cię :( Bo muszę jechać załatwiać różne sprawy dość daleko a wyjeżdżam z samego rana, wracam jakoś w nocy :( A szkoda.. Ale mam nadzieję że inne osoby będą i że przejazd Alf się uda..
Czwartek będę :-)
Ja też będę, Bociek też będzie?? I Nid ramki :cool:
I ja też wpadne:)Dawno nie kopałem w oponki:sarcastic:
góra czy dół? :>
niebieski czy pod GOO?
Najlepiej na niebieskim podziemnym :) Ja przyjadę na podziemny. Pozdro!
A ją nie przyjadę :) wybieram wczasy w szpitalu. Jedyne co mogę to życzyć Wam owocnego kopania w opony.
Pozdrawiam.
A kiedy Bocik Cię wypuszczają ze szpitala? Jak tam noga? Pozdro!
Noga OK Zabieg się udał. Że szpitala wychodzę jutro. Ile można się tu obijac, ale na sporcie alfką pojawie się dopiero pod koniec czerwca. Udanego Sporu życzę.
Pozdro
To może Cię kiedyś odwiedzę Bocik? :)
P.S. Dziękuję bardzo wszystkim za spota! :) Super było, świetna ekipa jak zawsze i serdeczne pozdrowienia dla tych, których dzisiaj nie było :)
Dla tych co nie było, zero pozdrowień! :D hehe
Powrót też fajny i SZYBKI :) dzięki Mrutyś :* :D
Dzięki za spota, fajnie było wyjść z podziemia na powietrze. Oby na następne tygodnie pogoda dopisywała.
a jak się pytałam czy Cię Mariusz podpuścił to rzekomo nie wiedziałeś o co chodziło... taaa yhy - aż tak głupia to ja nie jestem
:mad:
btw. Mariusz takie ściganie na A4 a do domu przyjechałeś później ode mnie :) jak to możliwe?? :) jak stałam na parkingu to Ty jechałeś dopiero :P a rano się nawet nie paczyłeś na mnie rano jak jechałam do pracy :D
Ja tak zawsze A4 wracam do domu z 3 Stawów :D hehehe
Bo pewnie jechałaś przez Słupną (las), a Ja przez całą mikołowską:D - wole jeździć po dobrych nawierzchniach :D
ja również dzięx za spotkanko:) Izane oczka już zamontowane trzeba tylko przetestować w niepogodę:P
Ania ja tak zawsze wracam do domu z 3 stawów. Od kiedy A4 tańsza dla bików ;)
Zawsze robil to Hans ale widac chyba zapomnial :P kto bedzie jutro na spocie ? bo ja wkoncu mam troche czasu i odebralem auto z aso wiec moge podjechac :D
Ja będę :) Prawdopodobnie z dziewczyną :)
Ja niestety zone mam jeszcze w wolbromiu no i ja tez nie dlugo sie tam przeprowadze wiec bede sam.
może zawitam... wiele zależy od pogody. Ale wcześniej niż 20 na pewno nie będę :)
Zawitam ale na godzinke maks, chyba, że po 21.30 ktoś będzie jeszcze na pewno chciał zostać (jeśli będzie ładna pogoda) to podjadę jeszcze po tej godzinie :D
jo postaram sie być :D Mrutyś pamiętasz o mnie ?? :D a no i kaj niebieski czy góra ?
Ja też będę no i lepiej chyba na niebieskim no nie??
To fajnie że będziecie :) A jak tam reszta ludziów? P4? Żyjesz Ty w ogóle jeszcze? Mrutyś, pogoda na pewno jakaś będzie :D a Ty po prostu przyjedź i tyle :P
No myślę że najlepiej najpierw na podziemnym a później ewentualnie się przenieść na górę :)
jo moga podjechać wcześniej :D
Jesli to wazne to ja tez moge byc wczesniej :P w sumie to ktos z was robil juz dwumas i sprzeglo ?? potrzebuje jakis namiar na sklep z tymi czesciami po rozsadnej cenie :)