Lipa panie :P
Printable View
Lipa panie :P
Jak coś to jo też chętnie. Najlepiej sobota albo niedziela.
Cześć Wszystkim.
Panie wiedzmaaku proszę pilnie zerknąć na pocztę :)
gdzie prawdziwi Alfisti robią grilla ?
Yno w serwisie :Phttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=132429&stc=1
Pytanie Panowie
czy byłby ktoś taki miły i pokzałby mi swoją alfe 159 koniecznie w kombi, być mozę czarną
oby to była osoba obyta w temacie alffy 159 bo mam dużo pytań
spotkanie do dogadania na pw, może być przy okazji zakupów, mycia auta itp
sam na sam bo innym moje pytania mogą się wydać głupię
nie chcę się przejechać żeby nie było bo wiem jak to jest dać auto nieznajomemu
chcę tylko "pomacać" środek + pare pytań
ahaa jestem z gliwic
Przez chwilę myślałem, że trafiliście moją fokę w przelocie... ale jednak nie :)
Dlaczego Ozi ich trochę nie okopcił?
Myślę o powtórce z ubiegłego roku, ale stale brakuje mi
a) czasu
b) alfy (chyba, że zabiorę jakiś model ;))
Może jednak coś zaproponuję koło 7-8 lub 14-15 (choć w drugim terminie zaczynam urlop :))
Pozdrawiam
Cześć
14 czerwca, w ramach INDUSTRIADY od 14 do 16 w Gliwicach pod Radiostacją zaplanowany jest pokaz zabytkowych aut, oprócz tego otwiera się gliwicka marina, gdzie na koniec dnia zagra zespół Cree,
w tym samym dniu w Knurowie - w ramach dni miasta - wieczorem zagra Ray Wilson, a później Zakopawer
jeśli się tylko da to ja chyba spróbuję połączyć to wszystko :),
a ponieważ czasowo bez alfy, to pewnie "pójdę boso..."
pozdrawiam
Witam. W dniach 27.05-4.06 w Katowicach odbędzie się prezentacja Alfy 4C wybiera się ktoś?
Tak w Ganinexie
Dodano po 12 minutes:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=132656&stc=1
Ja bym chętnie podjechał jutro np. po 14.00 :)
Pozdro dla ciemnej (nie zdążyłem się przyjrzeć z zamyślenia), migającej mi dziś po 8 rano światłami, 156 przedliftowej na klubówkach, którą mijałem na ul. Kosów ;) - też ciemna 147 :)
Cześć
Gliwice "rządzą"
ja bez Alfy (choć to stan przejściowy)
Adama "wcięło" nie wiadomo gdzie?
A Ozi z Darkiem tylko te tory i tory - choć to akurat godne pochwały i naśladowania...
a mnie nie chcą przejść zdjęcia z telefonu na folder z Industraiady w Gliwicach pod Radiostacją,
to zdam króciutką relację - była Giulia TI Durczyńskiego (tak, ta biała) i była na sprzedaż, był też Alfasud w barwach pucharowych na SG, do tego Lancie: Fulvia coupe i berlinetta (ta druga możliwe, że od Adama Lustiga, ale pewności nie mam), był i przedwojenny polski FIAT 508... i pogoda dopisała (było wiele innych klasyków, ale nie mogę się Wam tu przyznać, że najwięcej czasu spędziłem na bardzo miłej rozmowie z właścicielem niebieskiego BMW 1800).
Pozdrawiam
A ja przegapiłem Industriadę ... :) Pluję sobie w brodę, że się nie wybrałem.
w tym roku slabo tylko 4te miejsce w klasie wiec pora zmienic na mocniejsza alfe moja idzie pod młotek
A Bellę zostawił, to nie tylko złodziej, ale i jakiś ciężki głąb ;),
a tak poważniej mam parę używanych... z GT... będą pasować do 147 :) - ja i tak chwilowo nie używam :P
Nie,
pisałem chwilowo, bo do Alfy wrócę, jeszcze tylko nie wiem jakiej,
na pewno nie chcę się cofać, dlatego obecnie byłaby to 159/Brera
ale w tej chwili dla mnie to nie priorytet,
:)
Ja się zaraz usprawiedliwię. Moja QV od miesiąca stoi w serwisie. Usuwam szkodę z AC po zaliczeniu dziury na drodze.
Pawel co sie staolo z julkom? cos powaznego?
Wiem wiem.
Dzięki Wam i Pit Stopowi mam nadal kontakt z AR,
Foczką raczej na zlot się nie wybiorę, bo to nie w moim stylu,
a póki co... z 4C jest jak ostatnio rozmawialiśmy ;-)
Pozdrawiam
Zderzak od spodu zniszczony + felga. Mam nadzieję w poniedziałek odebrać auto z ASO.
Witam wszystkich.Jest ktoś chętny na jakiegoś okolicznego spota?Jak już znajdą się chętni to miejsce się zorganizuje. Pozdrawiam!
Ja proponuj. Kartingi pod m1 Zabrze dzień Każdy godziny popołudniowe listy niema sensu robić ustalamy dzień godzinę i spotykamy się Na miejscu
a może by tak zjeść kiełbe nad wodą?;) bar nad stawem w knurowie, zalew w rybniku, dzierżno?
Ja mogę być jako pierwszy na liście może być nad stawem
Z checia bym wpadl na jakiegos spota w poblisku :)
sa chetni na spota proponuje niedziele pod m1 zabrrze przy okazji mala rywalizacja na kartingach godzina do ustalenia?
dzieki za zainteresowanie jak zwykle na poziomie 0
Darek musimy tor fiata wynająć :)
to dzwon do mnie ogarniemy
Jakby cos gdzies było to piszcie :) ja bym z chęcią się zintegrował ;)
panowie wybiera sie ktos na forzaitali zbierzeby ekipe i heja sie pokazac
darek propozycja na regionalny bo tu nikt chyba niezagląda !
Dadasiek Ciebie dzisiaj widziałem na knurowskiej w Zabrzu między mostami?
Panowie może jakiś grill, paintball, gokarty, wspólne połowy ryb :-) ??
Jaki tu spokój :P dodam fotkę z wesela może ktoś się będzie z okolic chajtał i szuka fury do ślubu :Phttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=141844&stc=1