Kto z lubuskiego wozi się GyTy (ciemno szarą - blachy FSW xxxx), po miejscowości Kołacz gm. Połczyn-Zdrój? Widziana o godz. 16:35, skręcająca nad Jezioro Radonowieckie (Kołacz) :)
Printable View
Kto z lubuskiego wozi się GyTy (ciemno szarą - blachy FSW xxxx), po miejscowości Kołacz gm. Połczyn-Zdrój? Widziana o godz. 16:35, skręcająca nad Jezioro Radonowieckie (Kołacz) :)
Pozdrowienia dla właściciela czarnej oramkowanej 159 SW z reje PO widzianej dzisiaj po 14nastej na odcinku Szczecinek-Bobolice
Sliczna czarna 159 na trasie chociwel-węgorzyno i srebrna 156 sw przed liftem na struga w szczecinie.
Ktory dzisiaj lecial swoja 166 po Szczecinskiej na Warszewie? :)
no ja a kto mogl? :) w ostatniej chwili Cie zauwazylem.
Pozdrawiam kolegę w 156 SW na blachach z Lubuskiego, widzianego dzisiaj na S6/A6
Wczoraj na trasie Dźwirzyno-Rogowo widziałem pięknego Spidera (Gtv).. jechał w kierunku Dźwirzyna :D niestety noc minęła i nie pamiętam już tablicy rej.. ale chyba miejscowy.. kolor jakiś ciemny (skleroza)..
Zapewne w okolicy nie ma ich za dużo.. może właściciel jest wśród Nas? :D Chętnie bym obczaił z bliska.. bo wczoraj to rowerem na ścieżce jechałem jak mnie mijał..
Dareme co sie tak krecisz po Warszewie? :) Dzisiaj prawie w Ciebie wjechalem moim dwu kolowym pojazdem ale zapatrzony byles gdzie indziej ;)
Pewnie na jakas fanke Alfy :D zamieszkalem na Warszewie :) czym jechales i o ktorej mniej wiecej godzinie?
Warszewiak?:) Zjechales z mini ronda kolo 18. My jechalismy do ronda...Ania ulica , a ja chodnikiem po drugiej stronie. W naszym przypadku dwa kola oznaczaja tylko rowery choc dzieki prezydentowi RP zastanawiam sie nad jakas zabawka ze 125 cm3 :)
taaa Maciejkowa dokladniej.Ja kilka razy widzialem jak zjezdzales w okolice os. poziomkowego.
Czasami tam zajade do gnojaka na male zakupy ;) teraz mozemy robic spoty po sasiedzku...
I to jest mysl, bo widze ze reszta malo chetna na spotkania :)
Hej Endrjus, dziś obejrzałem sobie twoją 666 :) Całkiem groźnie się prezentuje :)
Pozdrawiam :)
Gdzies ja dorwal? :)
pozdrawiam czarnego spidera z czerwonymi skorami dziisaj na podborzanskiej :)
Wpadnij na wódkę z drugą połową to sobie obejrzysz dokładniej :)
drifter przyczajony dziś na Firlika ok 18.Pewnie na spota jechał:)
Przejechac sie mozesz przed konsumpcja :)
a kto przejeżdżał czarna alfa przez parking przy netto w Złocieńcu? rameczki widziałem
Widze ze bacznie sledzisz fb :)
Pozdrowienia dla kierownika granatowej 147 ZGL... na klubowych ramkach widzianej dzisiaj w Goleniowie pod Netto około 12.
to się wydało, zostawiłem ojcu auto i już była runda po mieście...
pozdrawiam kierownika srebrnej 156 16V rej. SO lub SG... na ramkach w Dziwnowie. Przed chwilą zawracałeś albo wjeżdzałeś na posesje.
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159tki która wjechała komuś wczoraj w tyłek tuż za basenem górniczym w stronę centrum :P wyklepie się!
Kolejna 156 na ramkach w Dziwnowie tym razem około 16 pod Polo Marketem.
Pozdrowienia dla Spidera widzianego dzisiaj na Klonowica. Nawet rasia byla. :)
Czyja 166 stala dzisiaj przy warsztacie u Ryska na zalomiu? Blaszki ZGL i chyba rameczki klubowe.
Dareme byles dzisiaj swoim KApiszonem w Teskoju na Dunskiej?
Pozdro dla kolegi z bordowej 159 na ramkach widzianej w rewalu ; D bylo pozdro wzajemne. Jechalem 47 ;) pzdr
A jak:) nawet widzialem Twoja druga Polowke w tesco ale ze wracalem z d%brej imprezy to wstyd bylo podejsc :)
Widziałem jednego z kolegów? (chyba, ramki Pablogarage) dzisiaj w odległym Łódzkim w Tomaszowie Mazowieckim (stała pod moim blokiem wczoraj) - pozdrawiam!
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=140847&stc=1
Pozdrowienia dla kolegi wypoczywającego nad Bałtykiem :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=141237&stc=1
Pozdrowienia dla kolegi ze 156 SW lift srebrna na klubowych ramkach widzianej w Międzyzdrojnach:cool:
Pozdrawiam kierowce 159 widzianego w Wysokiej Kamieńskiej.
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 147demce GBY która wyprzedzałą nas za Szczecinkiem na trasie na Człuchów. Na pewno obrazek holowanego Cinquecento przez moją 147demke musiał być zabawny :D
Pozdrowienia dla kierowcy chyba 156 mijanego dziś po 12 w okolicy Goleniowa .Nie oramkowany ale łapki były :).
Oraz 3 alfy widziane dziś ok.15 w Rewalu , byłem na spacerze i widziałem je tylko jak przejeżdżały ul. Wł. Łokietki ;).
Pozdro dla wszystkich alfistów z zachodniopomorskiego .
Dzisiaj widziany Drift-r na wszystkich swietych :)