Dzięki panowie. Zapomniałem dodać że można pięć głosów oddać na raz.
Printable View
Dzięki panowie. Zapomniałem dodać że można pięć głosów oddać na raz.
za głosowane także 5 razy :PP
5xtak
Też poszły głosy
Poszło również X5 :). Pozdrawiam.
Też poszło 5X
Ja też zagłosowałam:):)
5xtak poszło dużo mamy jeszcze do pobicia:)
załóż temat na pewno wszyscy pomogą
nawet najmłodszych ALFAHOLIKÓW trzeba wspierać;)
nasi górą ;)
Dzięki! Jak młody tor wygra to może pozwoli mi go na spocik zabrać :) Ale jazda będzię :)
Laska nie marudź tylko zakładaj konkretny temat!!!
bo czas nagli ja z domu i z pracy śle 5x tak
Co tam słychać u kolegów z NS?
No dokładnie nie marudz:-) Ja też z komórki i z lapka wysyłam dziennie, codziennie po 5,*
Pytam bo odwiedzę moje miasto rodzinę w najbliższą niedziele.
NO Andrzejki trzeba zabalować,powróżyć sobie.
Udanego imprezowania Wam życzę:)
Panie Panowie może jakiś spocik ost w tym roku? Np. 16.12 ???:)
moze byc.. :) chyba, ze Nas zasypie :P :P
Ja też chętny jestem. A może w tygodniu między świętami a sylwestrem to bym 166 przyjechał.
16.12 pasi, między świętami a sylwestrem też :yes4:
to teraz pasuje nazbierac wiecej osob i bedzie !! :)
Jak zdążę: złożyć V6 po spotkaniu z czerwonym golfem i jego zaspanym kierowcą, zdemontować turbo i wyczyścić (o ile nie do regeneracji...), wymienić wahacze górne i katalizator w JTD, zmienić uszczelniacze pompy wtryskowej, świece w V6 i takie tam inne to się pojawię...
A Paweł spot'a organizuje bo pewnie chce się pochwalić wnętrzem prawie, jak w TI:)
to napewno...chwalipieta:D.Wszyscy musza zobaczyc na zywo i pozniej napisac na forum jakie fajne:D
Pozdrowienia dla Marka i jego czarnej 156 1.9 JTD spotkanego dzis ok 15:30 na stacji Orlen w N.Sączu ul. Nawojowska. Miło było poznać !
No ja też za. :) Wnętrze juz na zdjęciach widzialem. :) Ja czekam na zderzak bo jakiś tydzien temu miałem przygodę z pieskiem. :( Ani pies ani zderzak nie przeżyli. A urwało mi taki chamski kawałek ze musiałem zamówić cały zderzak. Oszczedzalem na blotniku to teraz jeszcze zderzak doszedł. :P
No ale zderzak już jest w doręczeniu ;) Jak będą pomyślne wiatry w weekend to go założę i śladu nie będzie. :)
Ale trauma po piesku pozostanie!
- - - Updated - - -
Nie wiem co gorsze twój zderzak czy śmierć pieska?
- - - Updated - - -
A tak naprawdę to jest bardzo nie przyjemna sytuacja.
Żadna przyjemność na mrozie grzebać czy samochodzie,a mróz nie odpuszcza u mnie cały czas -10.
No spory mróz. Ja co prawda w garażu ale niestety nie ogrzewanym. A poza tym wymyśliłem ze może poczekam parę tygodni i błotnik zakupie żeby razem wymienić za jednym grzebaniem.
Może jeszcze nie wymieniaj licho nie śpi,a jeszcze śniegu dosypuje nie życzę Ci nic złego ale nieszczęścia chodzą parami.Tfu,tfu.