Ja pierdzielę, połowa forum jeździ klekotami a marudzą na brzmienie turbo v6 :D Jak dla mnie brzmi przekozacko, szczególnie słychać to na stacji benzynowej. Trochę jak 911 turbo, do tego fajnie słychać gwizd turbin
Printable View
Ja pierdzielę, połowa forum jeździ klekotami a marudzą na brzmienie turbo v6 :D Jak dla mnie brzmi przekozacko, szczególnie słychać to na stacji benzynowej. Trochę jak 911 turbo, do tego fajnie słychać gwizd turbin
A ja chyba pogodzę wszystkich :) bo ja marzę o Giulii bez jakiego kolwiek dźwięku, sam szum opon - Giulii elektrycznej.
Silnik elektryczny dużej mocy też wydaje ładny dźwięk :)
A wracając do tematu brzmienia - wy tak naprawdę oceniacie nagranie telefonem, gdzie nawet połowa fonii nie jest nagrana? Najbardziej mnie rozwala jak ludzie jarają się wydechem nagranym komórką z mniej niż 1m. Ułomność.
Wysłane z mojego GT-I9300
Nieee. Kiepski dźwięk. Nie kupię.
Całe szczęście, że mnie pewnie nie stać :D
Dzieki tym nagraniom skonczy sie bezsensowna nic nie wnoszaca gadka w temacie. Z powodu "dzwieku" nikt jej nie kupi.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=eWd3NBdhj5k
Na pewno nie ma przechyłów w zakręcie, ale takiego zawieszenia w wersji cywilnej raczej nie będzie...
a i tak Alfa romeo Gulia pewnie w sprzedaży bedze w 2016 tyle że pod koniec roku.