Umyta,nawoskowana standard jak co tydzień do tego zalana do pełna i gotowa do jutrzejszego zlotu w Kilkenny :)
Printable View
Umyta,nawoskowana standard jak co tydzień do tego zalana do pełna i gotowa do jutrzejszego zlotu w Kilkenny :)
Ala dostała nowy Aku Boscha, ale nie wiem czy nie za słaby, 610A. Jutro jeszcze dostanie komplet nowych świeczek, bo długo trzeba ją kręcić przy takich mrozach.
A ja zabrałem swoje sreberko na wycieczkę:)
Moja dziś miała czyszczenie i smarowanie dmuchawy od klimy, bo piszczała mocno a w te mrozy to już masakrycznie.. Do tego nasmarowałem czujnik temp. z klimatronika, co by nie buczał tak po odpaleniu na zimnie :) I po raz kolejny tylko przejechałem obok myjni, bo w garażu mam -10'C więc nie będę się szarpał potem z zamarzniętą Alfą, poczekam na wyższą temperaturę a tymczasem jeżdżę Alfą, która jest bardzie szaro-słona niż zielona :)
Wymieniony olej + filtr :)
dostała nowe radyjko :)
oryginalne głośniczki, na lepszym radiu nie są aż takie złe....
na poprzednim to była kicha :D
Nowy akumulator Centra Futura CA640 64Ah. Stary już nie mógł ukręcić.
Fajnie się czyta te wpisy o nowych akumulatorach :P przez te mrozy co drugi to właśnie o nowej baterii ;D Bardzo dobrze...prąd musi być :P
CO by nie było OT ja swoją przegoniłem na trasie....lubi to ;) uzupełniłem płyny itd. Na ten tydzień zapowiadają cieplej to będzie myjka ;D