-
Widza, że trzeba się wpisywać przed czwartkiem to może ktoś dodatkowo nabierze chęci :D. Ja dzisiaj byłem chętny ale się niestety rozczarowałem :P
-
Klubowicze ze Śląska zerkinjcie na temat Dobre Bo Włoskie w zakładce ZLOTY, bo nie wiem czy wiecie ale 30.09.2017 r. organizowane jest zakończenie sezonu w Gliwicach na Auchanie - szczegóły w poście - wpisujcie się tam kto byłby chętny bo organizator może nam przygotować sektor klubowy tylko muszą wiedzieć ile przygotować miejsc - niestety nikt z przedstawicieli naszego klubu nie zgłosił, a będą też inne kluby alfy i innych marek.
Pozdrawiam :)
-
Jeśli chodzi o zapisy grupowe to juz po ptakach ;)
Po wtóre- zapisały sie juz kluby południowe co to chcą bardzo zaistnieć ;) możesz sie do nich podlaczyc
-
Tak jak wcześniej pisałem organizator może nam wydzielić bezproblemu jeszcze sektor tylko trzeba się szybko określić ilu nas by było, a jak nic z tego nie wyjdzie to zostaje strefa ogólna.
-
Tylko jest jeden problem.. to nie żaden klub tylko po prostu forum ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
To zapytam - po co mamy ramki na tablice nas wyróżniające się żeby nas było widać, oczywiście kto sobie zakupił oraz logo jeśli to nie klub tylko forum
-
Zeby zrobic reklame forum i zebysmy sie rozpoznawali na ulicy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
To spojrzyj proszę na napis, który jest umieszczony na samej górze strony na środku, koło miejsca na logowanie.
-
Tą rolę już dawno przejęły kluby facebookowe. Ludzie sie podzielili i im tak dobrze. Kiedyś były czwartkowe spoty na 3 stawach w Kato. Ale nie wszystkim pasował termin i forma- bez rozmachu i przytupu:) teraz to musi być minimum grill, super miejsce i conajmniej 20 alf ;) full oflagowanie a potem 100 zdjeć ;) przyszło nowe i trzeba sie z tym pogodzić ;)
-
Maryś, a legitymacje dawają????