Pozdrawiam również. A to ty machałeś z ławeczki. Co prawda nie ja Cię zauważyłem tylko moja żona :)
Printable View
Pozdrowienia dla Falo który wjeżdżał do miłocina, i którego 5 min później widziałem jak jechał na głogów koło dawnego RS Service
I chyba Robson stał na światłach przy staromieściu. Stałem kilka aut z tyłu i fragment białej julki i alusa (po RZ śmiga kilka białych julek ale żadna nie ma takich felg :P )
mat09 widziałem 4 różne ale każda miała mniejsze i srebrne felgi z czego 1 na niemieckich blachach
Tak, jechałem alfą, drugim pasem, ale nie udało mi się wyprzedzić Ciebie ;)
Michael, jedną jeździ mój brat, druga stoi u mnie pod pracą, a trzecią widuję czasem na mieście - chociaż ta akurat może być Robsona ;)
Mówię o Julkach na takim felunku, bo białych jeździ od ...uja :)
dzis widziana srebrna GT RDE GK__ w Debicy przed 18, ktos smigal od rampy w strone szpitala w Straszecinie - czy to ktos od nas bo ramek nie bylo?
Jeżeli się nie mylę srebna (ciemno było :P) mrugnęła mi światłami na Ofiar Katynia pod mostkiem, nie przywykłem do tego i nie zwróciłem uwagi na rejestracje, myślałem że coś się stało :) W każdym razie również pozdrawiam!
Kierownik granatowej 146 z długą tyczką na dachu
mat 09 zwracam honor :)
Wczoraj w okolicy 2 LO w RZ widziane Białe GT w jakimś pakiecie ( nie seryjne zderzaki) Czyje to? z daleka bardzo ciekawie wyglądała