Witam, czy na weekendzie robicie jakiegoś spota bo w sobote akurat prawdopodobnie bede w Krakowie;)
Printable View
Witam, czy na weekendzie robicie jakiegoś spota bo w sobote akurat prawdopodobnie bede w Krakowie;)
Od dłuższego czasu za wiele się u nas nie dzieje... Oczyiwście poza kopaniem po kołach na parkingu :D Tak wiec nie liczył bym na jakieś ekstrasy.
Jak byś miał czas do południa, to mogę się gdzieś wybrać na dobrą kawe na kazimierz, zwłaszcza że pod nosem bedzie do zwiedzenia classic auto
może się w niedzielę pojawimy na classic auto
UWAGA koledzy i koleżanki!
Dla osób przejeżdżających przez Nową Hutę, zapraszam do kawiarni, pączkarni BAMBO Nowa Huta przy osiedlu Szkolnym 35 / aleja SOLIDARNOŚCI.
Każdy Nowohucianin z piękną BELLĄ lub przejezdny po okazaniu kluczyka oryginalnego AR otrzyma 20% rabatu na WŁOSKĄ KAWĘ!
BAMBO Nowa Huta ZAPRASZA!
BYKrak a kolego Ty nie jesteś z fundacji hipoterapii ? Kogo to knajpka ?
Bo dawno mnie nie było, więc konto nowe. Hipoterapia stare czasy. Teraz działam z dwoma innymi organizacjami OPP. Kawiarnia należy do mnie i mojego wspólnika. Nie jesteśmy bogaci, po prostu prowadzimy kawiarnie :) Zapraszam serdecznie na rabaty dla Was koledzy i koleżanki :)
Mamy prawdziwą włoską kawę, włoska muzyka stara jest, a niebawem bo już od 10 października cyklicznie WŁOSKIE WIECZORY z specjałami tamtego regionu. Zaczynamy od przystawek, pizza i deser do tego jakiś film. Cóż WŁOSKIE JEST PIĘKNE jak Nasze AR.
INFORMACJĘ o WŁOSKICH WIECORACH, wynajęciach sali i innych 694-254-623 lub www.facebook.com/bambo.nowahuta
Można w któryś wieczór podjechać grupą na i wyżulić rabat :D