pozdrawiam czarna 147 widziana dzisiaj pod radiostacja ok 18;]
Printable View
pozdrawiam czarna 147 widziana dzisiaj pod radiostacja ok 18;]
Pozdrawiam wszystkich alfistów w drodze (Niedziela) między Nowym Sączem , Wieliczką , Oświęcimiem i Tychami . Pozdrowienia były z mojej strony, ale prawie wszyscy mieli bardzo zdziwione miny :eek: oprócz jednego w 156 czarnej ,rejstracji nie zdążyłem zobaczyć. Pozdrawiam także kierownika czrnej 147 (KRA....) za którym jechałem od Wieliczki do Oświęcimia.
czarnej 147 :D Pozdrawiam również :)
Pozdro także dla kierownika srebrnej 166 na blachach SB z jedną ramką (z tyłu) widzianej wczoraj w Spytkowicach około 19-20 (czyżby Żuwik?) i jadącej zaraz za nią czarnej 156 bez ramek na blachach KOS. Stałem troszkę schowany, wiec niestety nie mogłem pomachać :)
Pozdrawiam również widzianą przed godziną czarną GT na trasie z Wadowic do Krakowa ;) michal_wce ?
Ja pozdrawiam cale mnostwo wlascicieli Alfa Romeo, ktorych spotkalem wczoraj na drodze Ojców <-> Kraków. Niestety, zaden nie pozdrowil, ale modeli bylo co niemiara. Od czerwonej Brery zaparkowanej przy Chocholowym Dworze, potem w Ojcowie piekna 159 SW w kolorze ciemno stalowym, 156 po FL w sedanie zaparkowana rowniez przy zjezdzie na parking w Ojcowie, oraz kilka 147 na samej juz drodze.
Kolegę z czerwonej 156 dziś od centrum dg aż do koszelewa w będzinie :)
Pozdro dla kierownika granatowej 147 z ramkami na blachach KWA zaparkowanej dzisiaj przed godz.17 obok mojej na parkingu składu budowlanego PSB Mrówka w Wadowicach ;) Ależ szoku doznałem kiedy zobaczyłem dwie Belle z ramkam obok siebie :D