????
co ???
ja tylko tak wtrąciłem , że jeden forumowicz chciał sprzedać takie felgi
miał mi podesłać fotki na maila
no i na tym się skończyło...
widać tak mu zależało albo tak miał mnie głęboko :-)
Mam wlasnie dylemat miedzy 45 a 50. Szerokosc opony to 215 ;) auto czasem jedzie zaladowane ful plus 4osoby na pokladzie tak wie zastanawia mnie to. Niby teraz mam standard 205/55r16 i przeswitu mam sporo, przy ostatnim wypadzie na mazury tyl stwierdzil ze sie obnizy znacznie xD tak wiec ciekawy jestem. A mam upatrzone fajne komplety ogumienia w obu profilach.
205/55r16?
Takie mam teraz :P zamowione juz sa 17tki nowki ;)
Panowie potrzebuje na szybko informację. Zastanawiam się nad oponami. Dozakupu idą Pirelki Pzero problem jest taki czy w rozmiar 215/45/17 czy 225/45/17... cena jest prawie taka sama ale nie wiem czy szersze podejdą :/ i mam dylemat a muszę zakupić opony przed wyjazdem tak więc liczę na waszą opinie jeżeli ktoś ma opony w takim rozmiarze i nie zmieniał zawieszenia lub sprężyn prosiłbym o info.
Bierz 215 i bedzie spokoj
Dokładanie - 215/45 dla 17" nie bez powodu jest standardem jakim jest. No chyba, że masz felgi 8,5" lub coś w tym stylu ;).
Godzine temu pisal w swoim temacie ze zamowil 225
Zeby sie nie skonczylo jak u kolegi w 156 sw fl - tarlo jednak i konieczna byla zmiana na 215
Ja rozumiem do 18" wrzucanie 225 ale przy 17 opona 215 wystarcza w zupełności tak samo jak dla 16" opona 205 a przy 15" opona 195. Ot i cała filozofia.