Kupiłem końcówkę tłumika Ulter NX10...dziś kurier przywiózł;)
Ale z założeniem poczekam, aż się pogoda poprawi, bo dziś na przemian śnieg...deszcz...śnieg...deszcz...MASAKRA!!!:sui cide:
Printable View
Kupiłem końcówkę tłumika Ulter NX10...dziś kurier przywiózł;)
Ale z założeniem poczekam, aż się pogoda poprawi, bo dziś na przemian śnieg...deszcz...śnieg...deszcz...MASAKRA!!!:sui cide:
Założony nowy termostat i wlany świeży płyn chłodniczy. Pół zimy odkładałem założenie termostatu, więc nagrzewające się po chwili auto to niezły szok ;)
W końcu ją umyłem...ale jutro ma lać, ale co tam po zimię sie jej należało :) I zatankowałem...ehhh
Kilka dni temu udało mi sie wyrwac oryginalny termostat BEHR do 166 za 70 pln i dzis go wymienilem... Na wskazniku zamiast 70 jest 90 stopni. coś pieknego...
Ja dziś trochę na klimie pojeździłem, żeby pooddychała sprężarka :D Poza tym mycie z zewnątrz, odkurzanie oraz wszystkie szyby z dwóch stron ;)
Ja wczoraj naprawiłem sobie podłokietnik (sklejony zaczep, wciśnięta klapka spowrotem na miejsce - musiałem wykręcić całość i w domu robić, bo na zimnie plastik za mało elastyczny) ;)
Zamówiłem też dziś płaskie wycieraczki VALEO na przód, bo obecne to tylko mażą szybę, a nie wycierają. Na zimę (śnieg/lód było szkoda wymieniać, ale teraz OK).
Kupiłem też w sobotę felgi 16" z oponami ... ale pochwalę się w tym wątku jak zamontuję ;)
A mnie czeka naprawa podłokietnika który kupiłem bo przyszedł ze złamanym zaczepem a sprzedający jakoś nie poczuł się do odpowiedzialności.
Dziś będzie klejenie, a jak nie pomoże to pójdzie śrubka.
U mnie do wymiany linki hamulcowe które przed chwilą przyniósł kurier :)
Przyjechał komplet opon Vredestein Ultrac Sessanta XL 225/45/R17 z rantem ochronnym:)
http://img855.imageshack.us/img855/1...cf4019a.th.jpg
Juto będą założone