dzisiaj mijałem czarną 156 FL w szklarskiej Porębie w stronę Jeleniej Góry-miała ramki.pozdr. no i Daniel widziany pod Tesco :)
Printable View
dzisiaj mijałem czarną 156 FL w szklarskiej Porębie w stronę Jeleniej Góry-miała ramki.pozdr. no i Daniel widziany pod Tesco :)
Hejo Kamil ! :D Jak to moja Żona stwierdziła, ładna sztuka stała pod Lidlem :)
Załącznik 81343
Nasz brudas później się umył i teraz bardziej się świeci niż na focie :P kolega ze srebrnej SW DLE z siódemkami mile pozdrawiany ! :)
... o czystości może zaświadczyć Ksiazelasicz - raz jeszcze pozdrowienia z okazji nadchodzącego roku ! :D
Pozdrawiamy, też pana w 166 czarnej, która wbiła mi się przed maskę na Gałczyńskiego oraz nową w Legnicy (?) DL 8**** wiśniową 166 z rozwalonymi lewymi tylnymi drzwiami :( wpuszczona spod SP20 na Piłsudzkiego :)
:D Podziekuj żonie :D akurat dzis myta bo już nie mogłem patrzeć na nią :D
takiej jeszcze nie miałem okazji spotkać na legnickich blachach :) widziałem tylko makarona w 159 ktory jechał od Nowego Świata i wylądował pod Lidlem razem z nami :)
ostatnio w Jeleniej Górze widziałem Alfe 156 (TAXI) z przodu ramki alfaholików- ciekawy widok,nie powiem :) zastanawiam się czy to ktoś z forum,bo ramka tylko z przodu była...może po poprzedniku
dzisiaj w miłkowie na orlenie stała sobie niesmiało zaparkowana 147 srebrna ;)
ale własciciela brak ;)
Pozdrawiam szarą 159 na ramkach koło której dzisiaj stałem na parkingu Intermarche w Koźlu :D