Ok, jak nie zapomnę jutro pstryknąć fotki i sprawdzić w zakrętach (dziś było mokro) to napiszę :)
Printable View
Ok, jak nie zapomnę jutro pstryknąć fotki i sprawdzić w zakrętach (dziś było mokro) to napiszę :)
Dawid S nie chcę Cię martwić ale mam nadzieję że paragonu od amortyzatorów Magnum Technology nie wyrzuciłeś, i nie żartuję no chyba że masz szczęście jak trafić 6 w totka. Ja u siebie kiedy zmieniałem też nie musiałem używać ściągacza ani lewarka, przy zakładaniu też, choć założyłem fk automotiv czerwone + amorki boge, tył u mnie nie wylata no chyba że przy 90 szarpnę fajerą puszczę gaz i zahamuje to musi się przestawić lekko.
Paragon mam i będę trzymał, bo są 2 lata gwarancji na to. Nawet kartony zachowałem dla pewności :)
Fotka auta po wymianie sprężyn i amortyzatorów - https://www.dropbox.com/s/443k70qpxy83i1g/DSC_0463.jpg
Trochę wysoko jest tył, ale felgi to tylko 16".
Dziś przetestowałem trakcję - jest genialnie! Lepiej niż wcześniej, naprawdę.
Dlatego też podrzucam Wam fotki opakowań zakupionych sprężyn (w załącznikach postu). Fotki z kodami kreskowymi i (prawdopodobnie) kodami produktów mogą się przydać przyszłym nabywcom.
Za sprężyny dałem 120zł za sztuke (na początku cena była 130, ale Pan ze sklepu tak bardzo mnie do nich zachęcał, że zszedł z ceny). Amortyzatory 80zł szt.
Łooo kurcze! Taniocha :)
Ostatnio kupowałem tarczę sprzęgła za 80zł (jakaś wyprzedaż), więc jeśli ktoś będzie chciał to pisać PW - zapytam w sklepie czy jeszcze mają.