fajnie by było ktoś z aparatem by się przydał...tylko chyba musiałby być 2 minuty wczesniej
Printable View
fajnie by było ktoś z aparatem by się przydał...tylko chyba musiałby być 2 minuty wczesniej
postaram się pojawić.
mimo wszystko proponuje zapodać temat na Alfisti Łódź, bo szczerze to przez przypadek tu zajżałem, a tam chyba nie tylko Ja jestem regularnie ;)
na piszemy...
Kolego polecam Wrocław w 100% :-))) piękne miasto :-)) sam się tam oświadczyłem na "moście miłości" (Most Tumski) przy Ostrowie Tumskim :-))) super miejsce, jeśli miałbyś się zdecydować to kup sobie w swojej okolicy kłódkę bo tam są dużo droższe :D i najlepiej wygraweruj jakiś napiś bo ja spontanicznie kluczykiem strugałem :PP oczywko klucz do Odry :-) a restauracja to Wieża Ciśnień we Wrocku, super żarcie, atmosfera, jeśli byś się zdecydował mogę Ci podrzucić namiary :-) pozdrawiam i wszystkiego dobrego!
A co ma Wrocław do Łodzi? :O
Niestety niewiele...
Kolego, możesz to jeszcze zrobić inaczej. Przypiąć inną kłódkę z przełożonym pierścionkiem i potem gdzieś obok przypinać tę wspólną. Jak narzeczona nie zauważy tamtej to Ty być zwrócił uwagę. Potem dla śmiechu zaczął być sprawdzać czy któryś z kluczy nie pasuje i BUM.
jak tam z tymi oświadczynami ??bo się sporo osób dopytuje w temacie
tutaj
http://alfistilodz.pl/forum/showthre...tid=107&page=2
chyba się nie rozmyśliłeś ? ;)
Jeśli jeszcze Ci zależy żeby cokolwiek załatwić z tym parkiem to jak najszybciej prosze o kontakt bo bardzo mało czasu zostało a nie znam szczegółów i nie mogę nic załatwić wiec dzwoń do mnie 501545779
Witam
Przepraszam że sie długo nie odzywałem ale oświadczyny trzeba przełożyc na inny termin nie wiem niestety jeszcze na kiedy konkretnie. w ubiegły weekend mieliśmy wypadek z narzeczona przyszła niby nic bardzo groźnego ale leży w szpitalu na najbliższych dniach maja ja wyspuścić do domu ale wiadomo, trzeba teraz czekać bo ma problemy z nogą i chodzenie kiepsko jej narazie wychodzi :(
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i mam nadzieję że odbijemy to w winnym terminie do końca roku może będzie śnieg i fajniejsza pogoda.Mam nadzieję że zrozumiecie...