Przyznaje racje ze spotkanie odbyło sie w milej atmosferze, nie było nas za duzo ale z czasem pewnie bedzie nas coraz wiecej. Pozdrawiam i do nastepnego razu:)
Printable View
Przyznaje racje ze spotkanie odbyło sie w milej atmosferze, nie było nas za duzo ale z czasem pewnie bedzie nas coraz wiecej. Pozdrawiam i do nastepnego razu:)
to jak w ten weekend spotykamy się?
Niedziela, 16-ta, to samo miejsce, ja będę. Chyba że inne propozycje.
może sobota ? mi osobiście najlepiej by pasowała wolne od szkoły mam a w niedzielę wracam do Tomaszowa
Mi też się plany pozmieniały bo chyba w niedziele będę musiał kolesia w robocie zastąpić ale to jeszcze nic pewnego!
Jak wstępnie ustaliliśmy, to niedziela dla większości wolny dzień, od codziennych zajęć, i spoty organizujemy rodzinne. Więc na chwilę obecną spotykamy się 25-go o 16-tej, mam nadzieję, że jak "okrzepniemy" w temacie to inne propozycje na pewno będą brane pod uwagę. Bo można przecież zorganizować jakiś wspólny wyjazd w okolice Piły itp. Zapraszajcie znajomych alfistów i sympatyków marki. Do zobaczenia i pozdrawiam.
ok rozumiem może kiedy indziej mi podpasuje. pozdrawiam
Kurcze już na bank wiem że w niedziele pracuje, kiedy planujecie następnego spocika?
Była mowa o niedzieli po majowym wekendzie. ale szczegóły ustalimy jutro. A co taka cisza? nikt nie pisze czy się zjawi? Dla przypomnienia jutro w Pile na lotnisku o 16-tej. Zapraszam i pozdrawiam. (Alfa umyta i nie będzie wstydu, że brudna)
jak wy jechaliście do Piły ja z niej wyjeżdżałem :( pozdrowienia dla alfisty w niebieskim sportwagonie (jak sądzę to był Mrhiacynt) oraz dla czarnej 156.
może następnym razem mi się uda dotrzeć do was