Re: Jakie plany macie co do waszych Alf
Cytat:
Napisał rekwir
każdy zapewne ma jakieś plany co do naszych pięknych może podzielicie się z nami kto co chciałby zrobić z nimi
Sprzedać.
Cytat:
Napisał AR_156
Cytat:
Napisał rekwir
każdy zapewne ma jakieś plany co do naszych pięknych może podzielicie się z nami kto co chciałby zrobić z nimi
Sprzedać.
Mów za siebie.
Moja GTV to egz. niemalże kolekcjonerski- 50 tys oryg. przebiegu, wnętrze pachnące nowością, żadnedo zużycia.
To co planuje zrobić to wyciągnąć wszystkie małe wgniotki (a jest ich sporo- kochane PARKINGI! :evil: ) i odświeżyć lakier, bo w sztuczym świetle jest MASAKRA. Wszystkie ryski widać.
Pzdr.
Cytat:
Napisał Damian
Cytat:
Napisał AR_156
Cytat:
Napisał rekwir
Sprzedać.
Mów za siebie.
Moja GTV to egz. niemalże kolekcjonerski- 50 tys oryg. przebiegu, wnętrze pachnące nowością, żadnedo zużycia.
Właśnie mówiłem za siebie. Planuje na wiosnę sprzedać moja belle, którą mam od 4 lat. A w jej miejsce chce kupić 156 FL M-jet.
Ale i tak nie wiadomo czy uda mi się ją sprzedać moją zadbaną, doinwestowaną i nieźle wyposażoną 156, bo na pewno nie oddam jej za cenę świeżo sprowadzonego szrota.