Właśnie że nie bardzo wsadzałem już radio tam to musiałem nowa kieszen zakupić ;) Radio nie chciało wejść glebiej bo zawadza o przewody doprowadzajace poiwetrze z nagrzewnicy na tył.
Printable View
Właśnie że nie bardzo wsadzałem już radio tam to musiałem nowa kieszen zakupić ;) Radio nie chciało wejść glebiej bo zawadza o przewody doprowadzajace poiwetrze z nagrzewnicy na tył.
kurcze u mnie niby sie nie dalo wsadzic radia bo albo zachacza o normalne radio albo o kable z tylu idace od radia, ewentualni zachaczalo o modul od air bag'u generalnie myslalem ze sie nie da... zniszczylem jedna kieszen :mrgreen: ale w drugiej po malych pracach wykonanych przy uzyciu diaxa :twisted: radyjko weszlo idealnieCytat:
Napisał siwy144
kwestia dopasowania tej kieszeni
Taka antena musi byc na dachu, jeśli nie chcesz potem ze swojego OC opłacac komuś naprawy szyby. I fakt, z długim batem musisz miec oko kierowcy zawodowego i patrzec jak 'wchodzisz' na wysokośc. Po za tym jak masz antenę na środu dachu to wyjście i wejście ma właśnie najlepsze. Tylko ja chce to pogodzic z umiejscowieniem bata na stałe, bo do magnesów zaufania nie mam, zwłaszcza przy tym gabarycie anteny.Cytat:
Napisał lesio146
Dokładnie ja mam ja na magnesie bo nie chce wiercic AR :( jescze lepiej by odbierała niz teraz.
I ja właśnie wiercenia chce uniknąc. Myślę nad jakimś uchwytem. Chyba, że ją wstawie na bagażnik i zobaczę jak się bedzie gibac. Bo sam bat wygląda dośc solidnie.Cytat:
Napisał siwy144
chyba cie zle zrozumialem :oops: antene masz na srodku nie radio :oops: sorryCytat:
Napisał siwy144
I zamontowałem tak http://img124.imageshack.us/img124/1...5331gu4.th.jpg Grucha lezy na srodkowym tunelu nie wyglada zle nie zawadza jest ok ;)
Chyba wygląda gorzej niż u mnie ;)
Tak Andrzej tak ;) wejs u siebie przesuń fotel :P U mnie musiało być tak by nie zawadzało o fotel:)
siwy144 a nie lepiej by było pod radio wsadzić? fakt trzeba by było ten plastik wyciągnąć i dociąć ale myślę że o niebo lepiej by to wyglądało.