-
Mam coś oficjalnego do powiedzenia... :)
Chcę podziękować wszystkim którzy stawili się dzisiaj pod Geantem! Szczególnie naszym nowym Kolegom którzy dołączyli do nas w ostatnim czasie. Dziękuję jeszcze raz i zapraszam na następne spoty :!:
Myślę, że już niedługo...
I może już w innych okolicznościach :mrgreen:
...no i oczywiście ciepłe słówko pod adresem tych co nie dojechali jak Garos, Johny czy Marcinel Mattman Szary i kilku jeszcze...
mam ogromną nadzieję, że następnym razem spotkamy się wszyscy...
nieważne gdzie :)
Pozdrawiam Gorrąco :!: :!: :!:
-
no, nastepnym razem bedzie lepiej - musimy parking zapelnic :)
-
hehehe zapełnimy :D
Fotki pakujcie do albumu mamy znowu swój folderek :mrgreen:
-
Ja niestety nie dałem rady ale widze ze mam czego załować bo nawet 166-stki przyjechały...ehhh szkoda ze mnie nie było. Ale zapraszam do mnie do myjni na Dowborczyków 1.Pozdrawiam
-
No ok ale następnym razem sprawdzamy listę obecności :mrgreen:
Mam nadzieję, że następnym razem będzie nas dużo więcej :!: :!:
-
gdzie te zdjecia? :)
kazaliscie album zalozyc a nic nie wrzucacie :evil:
ps
marcin czemu dzisiaj juz nie byles na czerwono? :D
-
Spoczas ja dołoże za parę godzin czyli gdzieś ok 8:00:)
Ja byłem na czerwono to chyba starczy :?: :?: hehe!
-
No jak na spontan który wyszedł z inicjatywy Scrata-155, frekwencja utrzymała się na takim samym poziomie (10 alfek). Już nie mogę sie doczekać następnego spotkania, na którym zapewne będzie ciepło i padnie magiczna liczba 20 autek. Dzięki alfaholicy za dobrą zabawę, zawiało również grozą, brakło hamulcy w 156 i małe potknięcie Scrata :D pozdrawiam.
Ps: łoglądać foty już są w albumie :mrgreen:
-
Bardzo miło było :D
Dzięki wszystkim i czekam na kolejne spotaknie, na którym obiecuję się nie zgubić :mrgreen: Zdjęcia już zamieszczone w albumie, niestety nie ma ich dużo, bo trochę trudno robić foty przy ponad 100, a poza tym padły mi baterie :evil:
P.S. Ma ktoś zdjęcia gentelmanów z zielonego civica??Fajnie, że wpadli, nie??
Pozdro
-
Ło rety raz człowiek glebę zaliczy i zaraz wymawiają :mrgreen: :mrgreen:
Następnym razem nigdzie nie łażę tylko siedze w aucie :mrgreen: