Tylko że atrapa kosztowała by parę zł a tłumik duplex to już zabawa za min 1 tyś ;)
Tylko że atrapa kosztowała by parę zł a tłumik duplex to już zabawa za min 1 tyś ;)
Nieprawda.. możesz po taniości proexa z allegro kupić ;) i będzie duplex.. nie wiem ile pożyje i jak będzie brzmiał ale będzie ;)
ewentualnie troche rury+gientarka lub fleks+spawarka do tego końcówka z allegro i masz :D
To już chyba lepiej pozostać przy oryginale niż wywalać kasę w błoto na proexa - trochę o tym czytałem skuszony ceną...
Wiem że to i może druciarstwo, ale efekt będzie niskim kosztem, w ogóle czy da się kupić taką samą końcówkę jak jest w oryginale w 147 ?.
końcówkę w sensie że końcówkę czy że tłumik końcowy ? Nie za bardzo rozumiem pytanie, Oryginalna końcówka to kawałek rurki
i co chcesz ten kawałek rurki z drugiej strony tak ? Jak już to jak mowiłem torche rurek spawarka do tego dwie ladne koncówki i masz wlasnego Raggazona :D
Tylko dalej mam rozkimę czy to nie będzie wieśniacko wyglądać ;)
co tu może wieśniacko wyglądać ? Najważniejsze by końcówki były równoległe nie wisiały i nie były krzywe do tego ładnie wycięty otwór na drugi wydech ( no chyba że masz zderzak z po lifta to problem otworu odpada) a nikt pod spód nie będzie ci zaglądał ;)
No w sumie racja :)