No właśnie czekamy na kwiecień, może się coś zorganizuje z Pawłem na tej przejazd odcinkami elmotu :P ale nie ukrywam, że coś wcześniej by się przydało :D
Printable View
No właśnie czekamy na kwiecień, może się coś zorganizuje z Pawłem na tej przejazd odcinkami elmotu :P ale nie ukrywam, że coś wcześniej by się przydało :D
ja będę myślał o organizacji kwietnia i przejazdu ale jak chcecie sie wcześniej spotkać to chętnie wpadnę :)
ale w tym wypadku daje Wam pole do popisu w organizacji :D
W marcu powinno byc juz w miare optymalnie wedlog mnie ;) grill pewnie odpada ale spotkac sie pogadac, czemu nie :}
Dokładnie. Wy już się znacie między sobą a ja chętnie spotkam się gdzieś choćby pogadać i poznać Was osobiście:)
Jestem tego samego zdania. Jak sie juz pozna starych wyjadaczy to mysle, ze latwiej bedzie sie zgrac i spotkac.
Widzę, że temat powoli umiera :D co byście powiedzieli na spota w Marcu nad jeziorem w Dobromierzu ? :D
Dobromierz - fajna zapora. Grilla tam skołować i będzie fajnie.
Mnie lokalizacja pasuje ;) tym bardziej ze w marcu kilka podwojnych wolnych wypada. Grill rzeka lub jezioro i jest caly zestaw.
mozna by cos zrobic w legnicy lub wroclawiu. Tylko tak za miesiac jak juz cieplej o wiele bedzie bez ryzyka deszczu :D Pisze sie.
W sumie nak na razi deszczu nie uswiadczysz a i przed poludniem we wro potrafi byc na tyle cieplo ze mozna bez kurtały śmigać.