Świetny pomysł z Panowie :)
Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4
Printable View
Świetny pomysł z Panowie :)
Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4
To może podepnę się kiedyś do Waszej delegacji do RZE? :)
Dobra reklama to spoty a nie pisanie o spotach :P Trzeba się spotykać robić fotki, wrzucać na forum a może ktoś zobaczy i przyjedzie następnym razem.
żeby zrobić spot to właśnie taki temat jak został założony musi ściągnąć kilka osób jak narazie jest kilka osób z tego ja i bezel jesteśmy braćmi a arek z krosna .....
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Mysle że kiedyś są realne zorganizować coś lokalnego. A tak jak hajdi147 pisze że dzisiaj pomyślałem sobie nad tymi wizytowkami zebyt jakoś promować nasze forum.
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Jestem i ja. Wiecie co ? dziś jeździłem troche po jaśle widziałem ze dwie Alfy i kto odmachnął... 1 Alfa na blachach RZ no i oczywiście miała ramki klubowe tak jak i ja.
A w Jaśle na ramkach chyba ze 4 autka śmigają.
niestety w tym regionie nigdy nie udało się zorganizować większego spotu (oprócz placków w Rymanowie, które organizowała Sabina :) ) Z samego pisania nic nie wyjdzie, bo nigdy nie wyjdzie tak żeby każdemu pasowało z terminem, to raz dwa ze większość ludzi jak przeczyta to będzie się "wstydzić" przyjechać :P Spotkać się nawet w 5 osób, pogadać, tak jak wspomniałem wcześniej porobić parę zdjęć wrzucić na forum ktoś zobaczy może się przekona i przyjedzie następnym razem.
Nie wiele jest alf z ramkami na miecie. Dzisiaj tez sie po mieście przejechalem to ani jednej alfy nie spotkalem.
Cos trzeba pomyslec nad spotem
Była jedna GT pod galerią no i ta rzeszowska i tak w ogóle to jakeś pustki w mieście.
Jak się cieplej zrobi to i spot wtedy może jakiś ?