Jak sie dogadacie z miejscem wstawcie mapke gdyz niebylem na spocie na A4 a przyjechalbym :-D
Printable View
Jak sie dogadacie z miejscem wstawcie mapke gdyz niebylem na spocie na A4 a przyjechalbym :-D
dobra, miejscówkę uznaje za ustaloną A4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
termin-tylko niedziela, kiej indziej ni mom czasu... grilll mom czym przywieźć:):):), czerwony szerszeń zrobił juz 3000km.
Ok, to który to zjazd?
no własnie fajnie by było jak by wszystkim pasowało, nie wiem czy dam rade w ta niedziele.
My cały czas śledzimy temat , ta niedziela też nam za bardzo nie leży :( może następna ? ale to już od was zależy kiedy .
To teraz tylko czekam na ktora niedziele i mapke dojazdu chyba ze zgadam sie z kims kto bedzie jechal z dg to szmigne za kims.
Ok, mi w zasadzie też nie bardzo ta niedziela, czyli nawet lepiej- nie będę musiał zmieniać planów. Pomyślimy nad następną po prostu, może więcej osób się załapie
ok, a wiec ustalamy termin na 02.03.2014
okolo godz 14.00
miejsce to parking Shell, autostrada A4 w kierunku z Katowic na Gliwice, nie pamietam nazwy ale chyba Wirek lub Halemba, nie umiem znależc w mapie, ale jak ktos znajdzie to niech podrzuci na pw wkleje w temat.
pzd
No a jak!? Myślołżech, że wusz bydzie jutro, a ja rozwalony leżę w łóżku z anginą i antybiotykiem…
Niestety na 14:00 na pewno nie dotrę, ale mom nadzieja że ok. 16:00 jeszcze będzie z kim zeżryć jakąś toruńską…?
No i w końcu wydupia Bociana na 1000m, bo synek niy umia zmieniać biegów:fuck:
:haha: :sarcastic::lol: