Szkoda ze sa niewygodne i slabo trzymaja :p
Sent from my iPhone
Printable View
Szkoda ze sa niewygodne i slabo trzymaja :p
Sent from my iPhone
Trochę jeździłem w rajdowych (takich z homologacją fia) i uwierz mi że o ile tamte trzymają dobrze o tyle dobór ich rozmiaru i wsiadanie / wsiadanie to koszmar:)
Wysłane z HTC One
Ja nie mowie ze w Gtv seryjnie powinny byc pelne kubly, ale powinny byc fotele ktore dorownuja trzymaniem osiagom auta... W octavi 1,6tdi mialem bardziej "wyscigowe" fotele niz w Gtv :) a to juz policzek pozostawiajacy czerwona plame na mordzie Alfa Romeo :)
Sent from my iPhone
Miałem w Gtv na początku fotele pokryte tkaniną Alfatex, teraz mam oryginalne ze skóry, wniosek ? Te materiałowe były głębsze i zdecydowanie bardziej trzymały w zakrętach. Podobnie jest z elektrycznymi, one też są głębsze, niż manualne odpowiedniki.
PS. Jakby ktoś chciał fotele i kanapę z materiału, w idealnym stanie z 2003 roku, chętnie sprzedam.
Za ile? :)
Sent from my iPhone
http://tablica.pl/oferta/fotele-kana...tml#6a18bc7947
Dodaję też wkładki w boczki, przetrwały prace tapicerskie.
Jestes z Wawy? Chetnie bym przymierzyl fotel czy na pewno sa glebsze i wygodniejsze. Skorzane sa ladne ale do jazdy nadaja sie srednio
Sent from my iPhone
Jestem z Lodzi. Glówna rożnica to wypełnienie środkowej części tych foteli. Przez to, że jest gładkie, jest płaskie i głębiej osadzone niż to zdobione pionowymi przeszyciami w wersji ze skórzaną tapicerką.
Do Lodzi niedaleko moze jakos podjade do Ciebie w przyszlym tygodniu z ciekawosci sprawdzic ten fotel
Sent from my iPhone
Zdecydowałem się reanimować uszkodzony fotel, a przy okazji go "podrasować"
Na chwilę obecną mam zamiar powiększyć boczne podparcia tak, aby lepiej trzymały. Użyłem do tego elementów fotela z bmw i efekty są obiecujące. Parę uderzeń młotkiem i jest praktycznie plug&play :)
Sami oceńcie.
Załącznik 282664
Na podłączenie czeka jeszcze elektryka. Już zakupiłem przycisk regulacji lędźwia z Gulietty. Będzie chyba pierwsza GTV z pompowanymi boczkami :)