-
P O D S U M O WA N I E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żeby więcej pytań nie było i dla tych leniwych ;)
-zbieramy się wszyscy na parkingu przy urzędzie gminy w Czerwińsku nad Wisłą ul. Władysława Jagiełły 16, zaraz przy ulicy W.J. jest parking, (zaraz przy drodze 62), zbieramy się po godzinie 13 !! (fajnie jakbyśmy się zebrali do 13,30-40)
-dla jadących z Warszawy /wyjeżdżamy o godzinie 12. zbieramy się na ul. Kolejowej 132 w Łomiankach na drodze serwisowej ( zjazd na nią zaraz za skrzyżowaniem z ul. Wiślaną [za światłami w prawo]) dla chętnych poruszania się w konwoju, na dole fotki./
- jak spotkamy się po 13 pod UG w Czerwińsku to ok 13.30-13.40 przejedziemy się paradnym krokiem po mieście /wszyscy/
-po "paradzie" o ok 14 parkujemy pod klasztorem gdzie możemy zająć przed cały parking
DODATKOWO!!!
będziemy mieli zwiedzanie klasztoru i muzeum. (proszę więc zabrać jakieś pieniążki dla przewodnika no i jakaś mała ofiara na klasztor dla księdza proboszcza;) za przemiły gest) [nie wiem ile przewodnik będzie kosztował więc proszę przygotować ok 20 złotych za osobę na wszelki wypadek!!!]
- po zwiedzaniu wrócimy pod urząd miasta gdzie będziemy mieli grilla i będzie dostęp do toalet!!
wiec bierzemy kiełbaski, kaszanki, picie itp produkty spożywcze trzeba zapewnić we WŁASNYM zakresie co kto lubi:P
więc każdy niech bierze ze sobą to co będzie chciał jeść/pić!! ewentualnie możecie mieć sam węgiel w zapasie bo będziemy mieli miejsce, ale raczej bez węgla.
CZYTAJCIE GRILL BĘDZIE POD UG JEST JUŻ TO DOGADANE!! bo może nie zbyt jasno wcześniej sie wyraziłem:)
A właśnie bierzemy ŁADNĄ POGODĘ i DOBRY HUMOR!!!!
teraz dodatki;
ad 1.
KAŻDY OBOWIĄZKOWO DOSTANIE IDENTYFIKATOR!! żeby nie było wątpliwości!
komplecik auto + ubranie 5 zł, jak Juro pisze jeszcze proszę przy liście dopisać info które ma być u was na ident.
rozliczenie za identyfikatory na miejscu. Będę wydawał z listy imiennie:P
na ubranie będzie standardowa wielkość 5x9 cm w plastiku z zaczepem, dla Alf laminat 11x21 cm
ad 2.
zabieramy aparaty foto! kamery itp robimy dużo zdjęć:P
ad.3
trasę przejazdu przez miasto wrzuce jak dokładnie dogadam się z UG
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/mazo...#ixzz31RFc2k5L
-
Może być tak ,że do Czerwińska wyruszamy wszyscy z pod kina (na kopernika:)) o 12.00:confused:
-
Myślę, że 12 była by ok. Bo ja jeszcze próbuję się zgadać z chłopakami z Płocka to byśmy się spotkali w Wyszogrodzie i dojechali na miejsce razem. To z nimi by można się było umówić na 12:40.
-
Jeśli tylko po drodze nie będzie policyjnych blokad ,to czasu jest wystarczająco. Dla nas i dla chłopaków z Płocka:)
-
mój wyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania, gdyż przy zmianie kolektorów urwano mi bagnet (element wchodzący w blok), a więc na chwile obecna mam do zrobienia bagnet, kolektory, sondy i gumy zawieszenia tył. Mam jednak nadzieję że się spotkamy.
-
Ze mną się zabierzesz :)
Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka
-
Takeshi widziałem Twoją furkę jak przegląd robiłem wczoraj. Nie wiem jaki miałeś bagnet ale jak coś to ja jeden mam musiałbym tylko sprawdzić czy razem z tą rurką która wchodzi w silnik. Jak coś to mogę Cię poratować pod warunkiem że będzie pasowało.
-
Więc Panowie jutro rano pucujemy lalki, i o 12:00 z pod kina wyjazd:D..............Obecność obowiązkowa;)
-
Tak a jutro jak by ktoś się chciał dołączyć do pucowania rano to o 9 jestesmy z Wojtkiem na statoilu na Bońkach to zapraszamy do towarzystwa :D
-
Witam wszystkich, nie jestem z samego Płońska, ale z powiatu płońskiego. Mieszkam w okolicy Glinojecka. AR mam od niedawna, i mam do Was pytanie. Może nie za bardzo pasuje do tego wątku ale sprawa jest dość pilna. Czy znacie dobrego mechanika znającego się na Alfie w naszych okolicach? Bo moja pokazała mi ostatnio błąd silnika have engine checked, po odczytaniu okazało się, że błąd egr i kolektora. Zastanawiam się nad wizytą u Pablo ale od mnie to 140-150 km i chciałbym sprawdzić czy nie ma takiego fachowca gdzieś bliżej.