-
Po pierwsze, dostałem wiadomość, że chińczyk prześle zmieniarkę każdemu na prywatny adres w niższej cenie :) Druga sprawa nie mam jeszcze wpłaty od FoX12345. Trzecia , niech osoby zamawiające prześlą mi w prywatnej wiadomości dane do zwrotu nadpłaconej kwoty o koszt wysyłki oraz podadzą swoje adresy do wysyłek : kod pocztowy, miejscowość, ulica, numer telefonu, województwo. Wszystkie dane tak aby paczka nie zabłądziła gdzieś po drodze :)
-
Ciekawe czy wyjście usb w zmieniarce pociągnie dysk 2.5 cala na usb?
-
Ale po co dysk 2,5" skoro radio obsłuży jedynie 6 folderów, po 99 plików każdy? Przynajmniej tak wynika z instrukcji instalacji tego urządzenia. Starczy pendrak 4-8 GB lub karta microsd tej samej wielkości, tak myśle ;)
A Przelew już na pewno dotarł, wysłany wczoraj wieczorem ;)
-
Tak z ciekawości - obsłuży. O ile dysk nie potrzebuje dużej ilości prądu... Czyli taki z jednym USB.
-
Mam już kasę od wszystkich, nie mogę jednak zamawiać bo nie mam adresów. Proszę również o dane do zwrotu nadpłaconej kwoty :)
-
Wyślij do nich PW, bo może już tematu nie odwiedzają ;)
-
Kurde wszystko jest już ugadane zostały tylko te dane i zamawiam :)
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
-
-
Napisz kto jeszcza danych nie podał, i sie zgłoszą ;p ;)
-
Mam już kasę i dane. Dzisiaj zamawiam , czekam tylko na odpowiedź w jaki sposób zrobić zamówienie z jednego konta na 6 oddzielnych adresów do wysyłki :)