Komu się podnoszą, temu się podnoszą...
Printable View
Komu się podnoszą, temu się podnoszą...
Nie wprowadzaj w błąd z tym podnoszeniem, bo podnoszenie działa ale tylko w przed liftowych bellach, po lifcie można tylko otworzyć szyby z pilota
Nie wiedziałem. Człowiek się uczy całe życie.
Ja to wiedziałem. Napisałem to, bo większe "ameryki" tu ludzie odkryli na poprzednich stronach i nikt się nie rzucał, że zadają głupie pytania.
Ja też nie mam po polsku. Polską znalazłem na forum.
No ten temat jest najlepszym przykładem ;)
Goora spokojnie z ta ameryka to nie byl atak na Twoja osobe.Moze tak zabrzmialo ale to byl zart
ja tez mam gdzies sciagnieta instrukcje ale jakos nie chce mi sie jej szukac i wertowac wszystkich stron
To jeszcze jedna funkcja o której nie macie pojęcia: Jak dłużej przytrzymacie przycisk od ściemniania świateł na desce rozdzielczej to się włącza tryb 'night mode'.
hahahahah kto nie wie to nie wie
nastepny odkryl ameryke:D.Kolumb na Kolumbie na tych alfaholikach;)
A u mnie jak pociagne srebrny uchwyt zamontowany na zewnetrznej stronie drzwi to ne sie otwieraja i moge wsiąść do auta,a tam w srodku to juz naprawde cudowne rzeczy sie dzieja:)np po przycisnieciu pokretla (tego najwiekszego)przy radiu gra muzyka:)
Niema zaco,ciesze sie ,ze komus pomogłem,:)
misiek musze sprobowac:D
Polecam,jak ogarniesz te elementy to wtajemnicze Cie w inne np,ze po wlozeniu kluczyka w odpowiedni otwor i wcisnieciu pewnego magicznego przycisku auto odpala:)Ale powoli,bez nerwow:)