-
Wiesz jak działa poziomowanie w samochodzie bo raczej po tym co piszesz nie masz pojęcia. Wyjaśnij dlaczego w części xenonwych źródeł światła poniżej 35W nie ma ani poziomowania ani systemu myjącego lampy. Masz jakaś obsesje z tym oślepianiem według ciebie wszystko i wszędzie każdego oślepia. no niestety tak nie jest! wiele fabrycznych rozwiązań jak np w Insignii nie powinno być w ogóle dopuszczone do ruchu czy matrycowy LED działający ciągle jak drogowe światło, którego system wygaszania niestety działa tylko w teorii. Fakty kolego.
-
1 załącznik(i)
Szybkie porównanie H7 (lampa lewa) i HID (lampa prawa).
Linia odcięcia jest identyczna, różnica jest tylko w ilości światła.
Zdjęcie nie oddaje w 100% tego, co widzi ludzkie oko, w rzeczywistości po lewej stronie widać odcięcie nieco wyraźniej.
Załącznik 242141
-
To odcięcie nie jest przygotowane pod ksenon. Tak to wygląda.
Wydymione samsungiem.
-
Mam mały problem. Przy wymianie żarówki wypadł mi ten drugi podtrzymując żarówkę i nigdzie nie mogę go zlokalizować. Czy jest szansa ze gdzieś go kupie?
-
Zapomij. Jedynie kupić cały reflektor jakąś uzywke rozbitą za grosze. Szukaj jak wypadło to musi gdzieś być pewnie w środku , weź magnes neodymowy na jakimś pręcie i może ją złapie. Przyda się też kamerka inspekcyjna- może ktoś ci pożyczy
-
Jak się okazało zatrzask wpadł do reflektora, wyciągnąłem go magnesem
-
Witam, takie pytanie ponieważ Julkę mam od paru dni, czy przepalona żarówka mijania H7 pokazuje błąd na komputerze? Jest info o spalonej żarówce? Pytam pod katem zakupu HID bo te z can bus są droższe.
-
Nie pokazuje błędu, nie potrzebne żadne "can-busy"
-
Mi jak się przepaliła nic nie pokazywało ale jak mi się z tyłu w tablicy przepaliła to była ikona z żarowką tam gdzie pokazuje się SHIFT podczas jazdy
-