Ją mam taki paskowy gumowy. Ten paskowy z pierwszej foty wygląda smakowicie. Taki by dał radę pewnie
wysłane z WC
Printable View
Ją mam taki paskowy gumowy. Ten paskowy z pierwszej foty wygląda smakowicie. Taki by dał radę pewnie
wysłane z WC
Wymiana filtra oleju w 2.4 w 166 to jest naprawdę bułka z masłem. Wymienić filtr w 156 20V to jest coś! Niektórzy twierdza że się NIE wymienia, albo trzeba najpierw turbine wyciągnąć:)
tarsar, w CF2 - owszem. a w CF3 ? Olej masz równo z blokiem także - powodzonka. Wymiana prosta, dokręcanie nie jest już za ciekawe jak ktoś nie będzie swojej ręki pewny :)
Chodzi mi o CF3, bo taki mam, naprawdę nie ma źle - oczywiście w stosunku do 156 2.4 20V , a w 166 CF2 nie wiem jak jest dokładnie.
w CF2 na prawdę jest dużo lżej i jest pewność, że dobrze dokręcony jest ręką - ale tam ładnie bez problemu wchodzi pierwszy jak i drugi klucz do skręcania :)
Oczywiście,zależy tylko jaki filtr ktoś wcześniej wkręcił.U mnie był taki krótki,około 7 cm miał i jedynym kluczem,był klucz trójramienny,którym dało się odkręcić.
Nie wiem jak różnica jest między cf2 a cf3 ale wydaje mi się że żadna, a właściwie to tylko chyba to że w jednym jest wymiennik ciepła a w drugim chłodnica.
odbiegając od tematu, czym się różni wymiennik ciepła od chłodniczki ?