Sebek9 wstepnie sie ugadałem z kolega micorl koło huty katowice i z tamtad wyruszamy na tychy i z reszta chetnych do młodego wiec jezeli smigasz z nami to obserwuj temat wszystko sie jeszcze wyjasni przed wyjazdem o ktorej i gdzie
Printable View
Sebek9 wstepnie sie ugadałem z kolega micorl koło huty katowice i z tamtad wyruszamy na tychy i z reszta chetnych do młodego wiec jezeli smigasz z nami to obserwuj temat wszystko sie jeszcze wyjasni przed wyjazdem o ktorej i gdzie
Wstępnie dopisuje się do listy uczestników, jednak musiałabym znaleźć zastępstwo na ten dzień w pracy, jeśli mi się to uda zjawie się na 100% :D !!
Tymczasem lista wygląda następująco :) :
Lista lista:
-Ramzesss3
-Mongoose
-Diabeu
-Mimichal
-Grzegorzalfa
-Micorl
-sobieski156
-Sebek9
-betina87
Jeszcze enzo28 bedzie i byc moze kr32is dołączy :) ale to sam potwierdzi ;)
cześć i czołem ;)
Wpadłem szybko żeby napisać, że wyruszamy ode mnie 12:15 :) U mnie przy domu będą ze 3-4 alfy, w tym ślubne GT i 159 dla świadków, także orszak mam nadzieję będzie godny.
Jeśli ktoś ma kamerki samochodowe to prosiłbym o nagrywanie, a po weselu zmontujemy jakiś ładny filmik :)
I jeszcze jedna gorąca prośba :) czy ktoś byłby w stanie zabrać pod dom panny młodej moich rodziców? bo autobus niestety tam nie dojedzie ze względu na dosyć wąskie uliczki.
pozdrawiam ;)
numer do mnie w razie czego 883 117 257
mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem bo nie nie ukrywam, że lekki stresik już jest :P
Jeśli dam rade przyjechać, a postaram się to jakoś sensownie załatwić, kamerkę wezmę ;) Ale montażem filmiku pozwolę zająć się mądrzejszym ode mnie w tym temacie :D
Co do rodziców Panny Młodej też myślę nie byłoby problemu tyle tylko że mam 3D i nie wiem czy będzie to wygodne, ale jeśli nie znalazłby się większy pojazd proszę się tym nie kłopotać :)
Rodzicami się nie przejmuj, ktoś ich na pewno zabierze :) ja mam 156sw, wiec jak cos to nie widze problemu :)
Ja mam natomiast pytanie do wszystkich orszakowców ;) Jako, że będzie to pierwsza taka akcja, w której biorę udział, wolę zapytać. Czy po dotarciu orszaku pod kościół, bierzemy udział we mszy św.? :)
wiec dlamnie to tez pierwszy raz ale ogladałem filmik na youtube ktos z alfaholikow swtawił do koscioła to chyba nie musimy wchodzic ale tak czy siak jako ubrani byc musimy by faktycznie wstydu nie było :) ale tez tak pomyslałem ze moze jakas sciepe narodowa zrobic i jakis ładny bukiet kwiatów zakupic taka tylko propozycja.
Myślę że pomysł z bukietem kwiatów jest bardzo trafny :)
Jednak fajnie by było jakby się wypowiedział jeszcze ktoś z osób które się zadeklarowały wziąć udział w tym przedsięwzięciu ;)
Także czekamy .....
Oj chłopy, chłopy...Widać, że w gorącej wodzie kąpani:) Co do prezentu dla młodych to po to są PW, żeby tam dyskretnie o tym pisać i nie psuć niespodzianki głównym aktorom:) Brat kotleta dostał mały gift więc i teraz być inaczej nie może...Co do kościoła to najczęściej jest tak, że prowadzimy młodych pod kościół i na tym nasza rola się kończy, wręczając przed mszą nasz skromny podarek.