kurcze - jadę za kilka minut - do sklepu a tu takie rozbieżne opinie :/
juz zdecydowany byłem na hammerrite :) a tu słysze że schodzi :/
Printable View
kurcze - jadę za kilka minut - do sklepu a tu takie rozbieżne opinie :/
juz zdecydowany byłem na hammerrite :) a tu słysze że schodzi :/
jezeli hammeraite wyrzymuje duze temp to bierz go a jak nie to Motipa, ja pomalowalem jedna warstwe motipem a pozniej 2 warstwy jakas farba co byla w garazu bo lepszy kolor dawala, motip torche przy ciemny jest wg mnie :)
Witam,
Ja mam takie jak na foto i według mnie wyglądają lepiej jak czerwone nie rzucają się w oczy widać dopiero jak się ktoś przyglądnie:) Ale nikogo nie krytykuje wiadomo kwestia gustu:agree:
Farbę robiłem sam na bazie lakieru bezbarwnego z utwardzaczem, białej perly i złotych opilków do metaliku. Już mam dwa lata i super się trzyma.
Pozdrawiam
Moje zaciski sa rowniez czerwone. Napis Alfa Romeo dalam sobie zrobic na nawymiar jako szablon z folii przezroczystej, przykleilam go na zacis, pomalowalam bialym eddingiem, po pieciu minutkach sciagnelam naklejke i zostal tylko sam sliczny bialy napis ... Slicznie prawda :)
Directupload.net - Djjmki6k4.jpg
kupiłem hammerrite na rdze czerwony - piękny kolorek taki żywy ale jak przyszło do malowania to powiem tak : hu...o kryje :( chyba z 3 warstwy trzeba pomalować aby ładnie pokrył
nie rozcieńczałem farby - była dość gęsta ale pisało aby nie rozcieńczać - zacisk wyczyściłem szczotka na wiertarce - odtłuściłem benzyna ekstrakcyjna i delikatnie pędzelkiem a tu taki zonk - pomalowałem na razie tylko jeden tylni zacisk - noc nastała :(
---------- Post dodany o godzinie 19:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:13 ----------
co to jest ???
---------- Post dodany o godzinie 19:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:15 ----------
wyślijcie mi proszę czcionkę bo linki nie działają :(
muzyczk@wp.pl
tez sie musze w koncu za to zabrac :) a z tego co czytam to juz wiem czego uzyc :D ale jak z tym napisem?? jak to zrobic ??:(
Edding to pisak-marker lakierowy
Marker lakierowy EDDING 750 Biały (600983150) - Aukcje internetowe Allegro
dzieki Sylwia :) ale lol ze mnie :) tylko czy ten mazak wytrzyma temperaturę i nie odpadnie od zacisku ????