zastanawiam się tylko czy kazde takie radio 2din wejdzie bez problemu do środka i czy kostki pasują p&p? bo listwe konsoli można kupić już z otworem na radio
Printable View
zastanawiam się tylko czy kazde takie radio 2din wejdzie bez problemu do środka i czy kostki pasują p&p? bo listwe konsoli można kupić już z otworem na radio
Witam mam pytanie czy orginalne radio 2din z polifta pasuje do przedlifta i dziala wszystko jak sterowanie z kierownicy i blue and me? Wiem ze ramka wokół radia jest inna ale ma chińskiej stronie jest ramka na radio 2din do przedlifta.
Potrzebuję kontakt do speca ktory zrobilby mi navi na androida by moc odbierac mapy google oraz mozna by bylo wgrac apke youtube i inne. Najlepiej by bylo w miejsce tego wysuwanego ekranu Giulietta 2012 r. Ktoś coś poradzi?
ktoś na forum jest kto wymieniał sam radio i wszystko mu działa całe b&m, sterowanie z kiery itp??
Ja swoje radio kupiłem na Ali i wszystko działa bez zarzutu, nad transmiterem też możesz pomyśleć, ja korzystam z niego zarówno do odtwarzania muzyki, jak i dzwonienia. Możesz zobaczyć sobie tą grupę https://www.facebook.com/groups/aliauta/ , ja kupiłem kilka produktów z ich polecenia i nigdy się nie zawiodłem.
Cześć, czy ktoś z was wymieniał w przedliftowej Julce standardowe radio na to z otwieranym ekranem? Mam możliwość kupienia takiego zestawu i zastanawiam się czy po podłączeniu wszystko będzie działać bez problemu i czy wymagane będą jakieś aktywacje?
Wysłane z mojego motorola edge 20 pro przy użyciu Tapatalka