kwestia gustu, każdy ma swój punkt widzenia :) :d czerwone złaczki widoczne za zderzakiem pasują mi do czerwonej skóry w środku która jest naprawdę dobrze widoczna :D zaciski itp czerwone też mam :d także wszytskie ,,detale" mam na jeden kolor :D
Printable View
Masz jakąś fotkę jak wygląda rura turbo -> IC?
Panowie pochwalcie sie ile kosztuje taka zabawa i ile wam to dalo na+ w liczbach?
Jaki rurki i IC zastosowałeś? Pytam bo chcę u siebie zwiększyć troszkę stajnie a wiadomo że fabryczny IC jest za mały
550x180x65 IC turboworks....... rurki i reszta zamawiana na FMIC..... średnica rurki jak się nie mylę to było 54 mm tak wychodzi z kolektora..... a na IC przejsciówka 54/57 mm :)
jak coś to bierz dwustronny bo ma większą wydajność :D
hmmmm...... koszt......mnie wyniosło 1100zł( części + robocizna )
hmmm..... w liczbach nie powiem ile mi to dało bo nie byłem jeszcze na hamowni... bedę w licpu także wtedy dam znać ile przybyło :) ale mogę powiedzieć że auto jest dużo mocniejsze... na każdym biegu auto ciągnie równo do 4,5 tys.... żywsze i bardziej elastyczne:) chętniej reaguje na dotkniecie gazu :)
A nie odczuwasz powiekszonego laga? Bo jakby nie patrzec objetosciowo uklad sie powiekszyl wiec i turbinka potrzebuje wiecej czasu zeby " napompowac" caly uklad.
wyskrobane z S6plus
Nie ma nic takiego.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Turbinka ma zapas ok 40KM, potem pojawia sie głód na wiecej i pada sie ofiara wlasnej chciwosci:) wymienia sie turbinke na wieksza, wtryski, sprzegielka kółka dwumasowe i tak dalej i dalej dopóki zdrowy rozsadek każe powiedziec stop, albo kiedy silnik wybuchnie:)
nie odczuwam powiększonego laga.... silnik ciągnie od tego samego momentu jak przed założeniem tylko lepiej :P