-
Tu nie chodzi o robienie osobnego parkingu, jak co poniektórzy piszą itd. ale mniejsza o to co piszą.
Chciałem zorganizować kilka rzeczy, które ubarwią naszą ekipę :) W końcu świadkami takiego wydarzenia będziemy tylko raz w żyiu, więc trzeba się odświętnie przygotować. Rozbijanie na modele mocno podkopało mój plan. Jeśli już będzie podział na modele to proszę chociaż dziołszki w sąsiedztwie, bo kilku obiecałem, że przyjadę z kolegami, żeby w razie czego przeparkować conieco :D
Poza tym moja duma została mocno urażona jako osobę, która identyfikuje się z barwami. Ale mniejsza o to, poczekajmy na nową wersję regulaminu :)
-
Widzę że atmosfera się zagęszcza wokół tego wydarzenia. Jestem za tym żeby pojechać jako jedna ekipa AH bez podziału na modele. Wszystkich nie uda się umówić w jednym miejscu ale identyfikuję się tylko Alfaholikami i chciałbym pojechać klubowo, a nie ogólnie jako właściciel AR bo to dla mnie za mało.
-
Zagęszcza? Przez jednego człowieka? Mnie lub jego? Daj spokój. Chciałbym uruchomić kilka spraw, a do tego w pierwszej kolejności potrzebna jest mi informacja jak my, Alfaholicy, ludzie z tego forum, czy inni chętni się spotykamy? Jak komuś nie pasuje jechanie kolumną na parking docelowy to niech jedzie prosto na niego, i spokój.
Do końca weekendu czekam na propozycje. Potem ankieta czy coś i w końcu będę mógł się zająć swoją robotą razem z kilkoma osobami :) W Gliwicach byłem chyba tylko na RTG z psem, więc nie mam pojęcia gdzie tam macie parkingi :)
-
3 załącznik(i)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=155688&stc=1jako jeden z ludzi odpowiadających za AR-GŚ, oraz Alfaholik godom Wom że Wom sie już fest w deklach poprzewracało.
czemu na siła chcecie separować grupy? pewnie mie zlinczujecie jak powiem że z przodu mom ramka ALfaholicy.org a z tyłu Alfa Romeo Górny Śląsk i chu7, jest mi z tym dobrze :cool:
niech kożdy przyjedzie i zrobimy sie tyn wspólny rekord, a potem pojadymy do parku sie ożryć i bydzie fajnie :beer:
i przestońcie sie wkońcu wadzić, dejcie już tymu spokój!
-
Boż ;/ Jak separować? Chciałem, żebyśmy się przygotowali na galowo do tego wydarzenia. Chciałem wyłożyć prywatne pieniądze na kilka rzeczy, żebym mógł kiedyś wnukom pokazywać co dziadek wymyślał jak jeszcze miał włosy. A z parkowaniem ah obok ah? Nie chcę zdradzać szczegółów. Nie, bo nie. W sumie to ten element może być na rozbitym parkingu, tylko, żeby potem nie było...
Poza tym sory, ale chcę, żeby moderatorzy (tzn przynajmniej jeden z kilku) byli obok mnie, bo jak ktoś mi ciśnienie podniesie to oni będą musieli mnie uspokoić :) Chyba, że poświęcicie swoje dziołszki to oddam Wam modów :D
Peace :D
-
Nie chca Cie martwić ale kożde auto bydzie ustawione w odpowiednim sektorze bo do tego już jest plan ... kery musi być żeby nie było bajzlu
-
Przecież od razu pisałem jak ktoś wspomniał o układaniu modelami, że nie da się przekonać wodzą w inna stronę :) Ale trudno. Najwyżej będzie miał więcej napisów AH przy swoim aucie niż plakatów zlotowych. No offence. Mi to wisi.
-
A w czym Ty widzisz problem ... bo dla mnie to nie problem :) zobocz jak my momy swoja oklejono ;)
-
Plany planami, ustawianie ustawianiem. Próbnie ustawiliśmy do kręcenia spotu reklamowego ok. 30 samochodów (5% tego co ma być) i wcale nie było to takie łatwe. Czas pokaże jak to wszystko wyjdzie, a pewnie niedociągnięcia będą, w końcu to włoska marka :).
A w kwestii przyjazdu różnymi grupami itp.: jak kto woli, nie ma się co wgłębiać w temat bo zaraz polecą pytania typu: mam auto sprowadzone z Holandii, mieszkam na śląsku, jestem na forum argś i alfaholicy.org, mam czarnego sedana, to gdzie mam stanąć? Tu chodzi o frekwencję.
Żeby nie było OT - dobry pomysł, żeby przed wbiciem ustalić jakieś miejsca spotkania poszczególnych alfiorzy. Na pewno dobrymi miejscówkami są parkingi np. Trzy Stawy w Katowicach przy autostradzie A4, ale to dość blisko Gliwic. Częstochowa dla osób jadących z północy - dobre miejsce, można prosto do Gliwic dojechać w ok. godzinkę. A jakiś konkretny parking może ktoś poleci z Częstochowy :)
-
już pisałem - parking tesco przy ul. drogowców ... jest to przy węźle DK1 i DK46