Powiem Ci tyle - po mocnym podgrzaniu płyty w sterowniku - komunikacja została odzyskana. Ale zrobiliśmy to tylko po to, żeby odczytać soft ze sterownika i nic więcej. Bo to, że on wcześniej czy później już w ogóle nie ożyje, jest więcej niż pewne.
Printable View
Ja tam a z autek.pl jestem zadowolony. Po zakupie samochodu, żeby doprowadzić go do stanu bdb trzeba było wpompować ponad 6 tys. zł (co obrazuje ilość napraw) i wszystko się skończyło sukcesem. Także kilka późniejszych wizyt serwisowych również beż żadnych niespodzianek. Myślę, że nie ma się co spinać, wypadki chodzą po ludziach, czasami akurat się na taki trafi.
Ja też polecam Tomka. Klapy, rozrząd, termostat, olej w skrzyni - wszystko w jak najlepszym porządku
nieważne
Sprawdziłem motomagic i najwyraźniej popularność ich przerosła. Dostałem auto bez założonej z powrotem osłony silnika i nie jestem do końca przekonany, czy problem z termostatem był przyczyną czy może skutkiem ubocznym niedopatrzenia. Niedolany olej, płyn chłodniczy (wersja 2, po wygotowaniu się pierwszej dawki) też poniżej minimum i robiłem dolewkę.
Myślę, że mogę to odkopać lekko skoro trafiłem na temat o nich, a sam skorzystałem z ich usług. Moja opinia też jest negatywna i wydaję mi się, że są trochę przereklamowani. Po pierwsze - po odebraniu 166 próg od strony pasażera był połamany i odstawał. Po drugie jest dla mnie rzeczą nie zrozumiałą, że otrzymuję paragon fiskalny z ceną naprawy, a nie uzyskuję od nich żadnego dokumentu ile kosztowała poszczególna nowa część, jakiej firmy była to część i ile kosztowała jej wymiana. Było jeszcze parę rzeczy o których nie będę tutaj pisał. Tak czy siak ja akurat nie polecam:)