-
Asiu. jestem przygotowany na karną lepe od Ciebie ;)
-
Rozumiem że więcej chętnych nie ma . Dzięki za wpłaty jeszcze dzisiaj najpóźniej jutro ostateczna rezerwacja . W razie pytań pisać . Pozdrowienia:)
-
Jest opcja jeszcze załapać się na nocleg ? Mi dopiero wyklarowała się opcja że mogę zostać.
-
Wydaje mi się, że zapisy już zamknięte. Ewentualnie zadzwoń do tego hotelu i zapytaj czy jest jeszcze jakiś wolny pokój lub napisz do jozofek'a czy jest w stanie jeszcze coś załatwić
-
Pisałem do jozofek'a ale póki co bez odzewu :/
-
Jak by co to musisz na własna rękę Hotel Żagiel Niewiesze
-
Witam następnego chętnego na wspólną zabawę jak będzie kijowa pogoda to będziemy siedzieć w twoim apartamencie.A jak będzie ładnie to przy grilu.
Proszę aby wszyscy zaopatrzyli się w alkohol co kto lubi piwo , czysta wódka, wiskacze itp . coś na popitkę i zagryzkę przypominam że 1 maja sklepy pozamykane . Myślę też aby zabrać coś na grila kiełbasę i co kto lubi trza się dogadać co do tego kto kupi węgiel drzewny rozpałkę itp. Czekam na propozycję
-
Napoje wyskokowe faktycznie trzeba kupić wcześniej. Proponuje na pierwszy dzień jakieś wysoko oktanowe sprawy a na drugi dzień piwko na kacyka :) jedzonko wiadomo ze we własnym zakresie:)
-
Ja zostanę w 1 i 2 dzień przy browarku :D
-
Podziękowania dla wszystkich obecnych zarówno w pierwszy jak i drugi dzień dzięki za miła atmosferę i przyjemnie spędzony czas :)